2777
2789
عنوان

افسردگی دوران بارداری

106 بازدید | 15 پست

۳ماهه باردارم و زایمان دوممه و بچه های تو شکمم دو قلو هستن و ی دخترم دارم چن وقته کارم همه ش گریه س و گاهی عصبانیتمم رو دخترم خالی میکنم (که این کار خیلی عذابم میده)شوهرم اوایل بارداریم موافق بود ولی از وقتی فهمیده دو قلو هستن گاهی وقتا ناراحتم میکنه که ایشالا فلج باشن تا سقطشون کنی بی توجهی و بی محبتیش خیلی اذیتم میکنم امشب کارم گریه بود واقعن نیاز به راهنمایی دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا مگه با دوقلو بودن مشکل داره 

من چون هماتوم دارم دکتر استراحت داده و نمیتونم رابطه داشته باشم از طرفی بارداریم اذیتم میکنه نمیتونم مث سابق به خودم برس،از طرفیم بو شوهرم اذیتم میکنه و اون درکم نمیکنه بخاطر همین میگه اینا باعثشن

برای همسرت متاسفم اما تو زن قویی باش تا بچه هات اسیب نبینن اونا هدیه های بهشتین ازشون نگهداری کن به ...

واقعن هدیه ن من ناخواسته باردار شدم و الان دوقلوان،بی منطقی همسرم اذیتم میکنه من دوس ندارم گریه هام رو بچه هام تاثیر بزاره ولی اون درک نمیکنه همش دم از مرگشون و نموندنشون میزنه😔

من چون هماتوم دارم دکتر استراحت داده و نمیتونم رابطه داشته باشم از طرفی بارداریم اذیتم میکنه نمیتونم ...

خیلیا باردار میشن بویه همسرشون اذیتشون میکنه ...خب وقتی اولش با بارداری موافقت کرده باید همه چیو درک کنه 

خیلیا باردار میشن بویه همسرشون اذیتشون میکنه ...خب وقتی اولش با بارداری موافقت کرده باید همه چیو درک ...

فک نمیکرد دو قلو باشن و بخاطر همین داره اذیت میکنه،یمدت اسرار به سقطشون داشت ولی قلبشون تشکیل شده بود من مقاومت کردم

فک نمیکرد دو قلو باشن و بخاطر همین داره اذیت میکنه،یمدت اسرار به سقطشون داشت ولی قلبشون تشکیل شده بو ...

وقتی خدا دوقلو داده حتما لیاقتشو داشتین و خدا تو شما یه چیزی دیده که بهتون دوقلو داده ...بگو اینجوری با رفتارات لیاقتتو زیر سوال نبر ...وای من شوهرم اینجوری باشه حرص میگیردم خفش میکنمممم 

خودشم میگه بجا قلب تو سینه م سنگه من قصد جدایی داشتم ولی یهو باردار شدم

خداروشکر ایشالله باعث پایداری رابطتون بشن ...قدمشون پر از خیروبرکتو شادی باشه ...من بچه خیلی دوس دارم ...همیشه میگم ادم باید لیاقت داشته باشه خدا از فرشته هاش به ادم بده تا ما پرورششون بدیم ...اگه ازدواج کنم خدا بهم بچه بده از لحظه ای که به دنیا بیام تا زندم دورشون میگردم ...چه یدونه بده چه ده تا 

خداروشکر ایشالله باعث پایداری رابطتون بشن ...قدمشون پر از خیروبرکتو شادی باشه ...من بچه خیلی دوس دار ...

خودم به خدا و هدیه هاش ایمان دارم و میدونم کارش بی دلیل نیست بخاطر برکتشون دارم در برابر شوهرم مقاومت میکنم ممنون بابت حرفای دل گرمت❤