2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از برقش به نظر نمیاد زیاد گرون باشه

هر چند من کلا جواهرشناس نیستم   

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡
اگه مال یه ادم مایه دار باشه بله چرا که نه!!!! عزیزم واسه من و شما عجیبه ولی واسه اونا که دارن پول خ ...

پولدارش باید در ردیف فوتبالیست های جهانی مثل رونالدو باشه (الان این مثال به ذهنم اومد) وگرنه الماس هر چقدر درشتتر باشه قیمتش تصاعدی بالاتر میره اصولا الماس به این درشتی رو رو همچین پایه ای کار نمیکنند. 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
پولدارش باید در ردیف فوتبالیست های جهانی مثل رونالدو باشه (الان این مثال به ذهنم اومد) وگرنه الماس ه ...

این مال کیه؟؟؟ اگه مال بلاگرهای خودمونه نه . ولی اگر مال اونوری هاست آره ‌ البته جواهر هم داریم تا جواهر ها . درجه بندی دارن . 

این مال کیه؟؟؟ اگه مال بلاگرهای خودمونه نه . ولی اگر مال اونوری هاست آره ‌ البته جواهر هم داریم تا ج ...

یه پیج سرویس الماس رو فالو دارم به قول شما پولدارها براشون پولی نیست مثلا 170 میلیون سرویس البته با نکین زیرکونیوم این قیمت... ولی تا جایی که من دیدم تو هیچ کدوم الماس به این درشتی کار نکرده 

زیبایی پایه ای که نگین جواهر روش کار میشه خیلی مهمه 

این دستبند حتی درخشندگی نقره ایتالیایی رو هم نداره

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم

بدله عزیزم😀

Maman2niniسابق هستم  از سال 97اینجام.....کاربریم تعلیق شد😒برش نگردوندن رحم نکردن بهم 2هفته التماس کردم جوابی نشد...😐تیکر بارداری نیست عزیزم...تیکر رسیدن به حاجت دلمه💓حالا که امضامو دیدی ی صلوات به خواستم بگو😘💜