2777
2789
عنوان

به روی دوس پسرم بیارم یانه

132 بازدید | 13 پست

امروز گفت میخای چکارکنی گفتم میرم بیرون شلواربگیرم گفت خودم میبرمت باهم بریم رسیدیم چندبار گفت منم باهات بیام یانه گفتم اگه دوس داری بیا اومد وارد فروشگاه شدیم من ی شلوار برداشتم گفت خوشگله برو بپوش بهش گفتم توبرو ی جاوایسامن برم پرو کنم بیام اومدم بیرون حساب کنم دیدم نیس گوشیو ورداشتم زنگ بزنم چن بارخودش زنگیده بود زنگ زدم گفت اونجایکی ازاشناهامون بود بخاطراون اومدم ماشین تانبینه بیا کارت منو ببر چندبار گفت منم گفتم نه مرسی خودم حساب میکنم .حساب کردم رفتم ماشین گفت شماره کارتتو میدی پولشو برات میزنم بازم ی چن بار گفت منم گفتم ممنون نمیخاد ولی رفتم توفکر انتظار داشتم بیاد حساب کنه نمیدونم شایدم توقعم بیجا بوداونم همش میگفت چرا توفکری چت شدیهویی.. بنظرتون چه واکنشی نشون بدم شلوارم گرون قیمت نبود ی چیزارزون بود دوس پسرای مردم طلا گوشی میگیرن اینم ازما 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی زحمت یکم مستقل شو آویزون بودن خوب نیس

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

توقع نداشته باش به روش هم نیار ، دیگه خودش گفته بیا کارتمو بگیر نرفتی

اره چندبار گفت ولی غرورم اجازه نمیداد برم کارتشو بگیرم یاشماره کارتمو بدم توقع داشتم بیاد حساب کنه مسئله پولش نیستا ی جورایی ازکارش حس بدی گرفتم وگرنه خداروشکر خودم مستقلم

اخه به نظر من بستگی داره دوست تا چه حدی ارتباط داره بعضی ها خرج زیاد رو در حد خیلی صمیمی شدن میکنن

اینم زیاد برای خوردخوراک هزینه میکنه رابطمونم خیلیی صمیمی هستیم

اره چندبار گفت ولی غرورم اجازه نمیداد برم کارتشو بگیرم یاشماره کارتمو بدم توقع داشتم بیاد حساب کنه م ...

نه اصلا منم برای پولش نگفتم مگه یه شلوار چقدر میشه , چون آشنا دیده نیومده وگرنه حس میکنم ممکن بود حساب کنه 

سیسی جون 🧚‍♀