2777
2789
عنوان

قربانی یا مقصر

189 بازدید | 8 پست

تاحالا اطرافتون آدمایی دیدید که تمام بدبختی زندگیشونو میندازن گردن بقیه و نقش خودشونو کاملا نادیده میگیرن ؟تا مجردن میندازن گردن پدر مادرشون بعد میندازن گردن همسرشون بعد میندازن گردن بچه هاشون و تو تمام داستانا خودشون انگار نقش یه قربانی دارن که یکی افسار انداخته گردنشون و به این سو و اون سو کشونده و هیچوقت حاضر نیستن قبول کنن حداقل ۵۰ درصد مسئولیت زندگیشون گردن خودشون بوده نه بقیه .از نظر من این دسته افراد غیر قابل تحمل ترین افرادی ان که روی زمین وجود دارن چون با القای حس عذاب وجدان به اطرافیان حس و حال شادی دیگران رو هم خراب میکنن .و تبدیل شدن به یه آدم غرغروی رو مخ برو .زیرا سخته که قبول کنن خودشون اشتباهاتی داشتن و باعث شده به اون نقطه برسن پس انگشت اتهام رو نشونه میرن سمت بقیه .هدفم از گفتن این حرفا این بود که بگم اگه از این دسته افراد هستید تو رو خدا اخلاق خودتونو تغییر بدید اینجوری باعث میشید کم کم همه از دست نق نقاتون خسته بشن و ازتون فاصله بگیرن .خب شخصی رو دوست دارم که دلم نمیخواد باهاش قطع ارتباط کنم اما از این اخلاقاش خسته شدم 😭(نظر سنجی فان بود دلتون شاد شه 🙌)

تعداد رای : 4
نظرسنجی
موافقم خیلی رو مخن
2
50%
خودم یکی از اینام حرف نباشه بقیه مقصرن 😤
0
0%
مخالفم گناه دارن
0
0%
بیا پایین بچه سرمون درد گرفت
2
50%
لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

حرفتون خیلی درسته 

تو یه تاپیک یه جمله از سارتر گفتم‌

که اگه یه افلیج نتونه قهرمان دو بشه مقصر صددرصد خودشه 

همه پریدن بهم که تو نمی فهمی و ...

درخواست دوستی قبول نمیکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفتون خیلی درسته  تو یه تاپیک یه جمله از سارتر گفتم‌ که اگه یه افلیج نتونه قهرمان دو بشه مقص ...

میدونی چرا اینجوره خودم چند روزه دارم تاب میخورم تو این سایت اینجام به همین درد اکثرا گرفتارن .خود قربانی پنداری دارن .اما عین واقعیته من میگم دست کم کم کمش ادم حداقل ۵۰ درصد تو سرنوشتش سهیمه .هر چند که حقیقتا بیشتر از این حرفاست ولی سهم همون ۵۰ درصدم به عهده نمیگیرن و فقط مینالن 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
دقیقا اینجوریه که میگبد خواهرم نمونه همچین ادمیه که نقش قربانی رو داره همیشه حال خوبمونو خراب میکرد

بله کاملا درکت میکنم  منم این شخصی که میگم واقعا برام عزیزه اما خب کلافه شدم .بیشتر از همه هم خودشون آسیب میبینن فکر کن طرف ۶۰ سالش میشه هنوز خودشو به عنوان یه شخص بالغ قبول نداره و همچنان دنبال مقصر جلوه دادن بقیه میگرده .

خیلی سخته تحمل کردن همچین ادمایی خودشونم هیچ وقت پیشرفت نمیکنن

بله پیشرفت نمیکنن چون اراده ای برای خودشون قائل نیستن .

راجع به برخی کاربران نی‌نی‌سایت:

فقط اون‌جا که سعی می‌کنی درک‌شون کنی و راهکاری ارائه بدی و کمکی کنی،

بعد می‌بینی تاپیک جدید راجع به کاشت ناخن زده و جواب کامنت‌تم نداده :(

راجع به برخی کاربران نی‌نی‌سایت: فقط اون‌جا که سعی می‌کنی درک‌شون کنی و راهکاری ارائه بدی و کمکی ک ...

آره میشینی طومار مینویسی بعد حتی نمیخونه ول میکنه میره