2777
2789

ب شوهرم پیام تبریک دادم گفتم ی کیک بگیر بیار کلا با چاخان و خنده رد کرد ..الانم ناهار نیومده زنگ زدم مشغول زد پیش دوستاشه ...دلم برا توجه واقعی تنگ شده ..قبلا چاخان کرد ک اره،شب کباببزنیم فلانه زنگ زدم ج نداد..حالم از چاخاناشمض بهم میخوره ..عروسی پسر عموشه خودشو جرمیده برا اونا ودوستاش .‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم از محبتای ابکیش بهم میخوره ..حالم ازخودم ک دویش دارم حالم ازخودم ک نمیتونم بیخیالش بشم حداقل خودمو سرگرم کنم ..اون دورش شلوغه من چی حتی اعصاب دخترمم ندارم 

بی محلی کن بهش

بی محلی کنم بیشتر بی محلی میکنه ..مشغول زد دیگ زنگ نزدم وپیام ندادن ..پیش دوستاشه شبم میاد شارژو سرحال انتظارداره منم مثل خودش باشم ..اصلا ازخداشه زنگ نزنم

صبر کن بیاد خونهشاید سوپرایزت کرد و کیک و ... خریداما اگه نکرد خیلی نامرد و بی شعوره

ازاینکارا نمیکنه قبلا خیلی خوب بود ولی میخواد با ی کبابو ی چرت و پرت ی رابطه ب نفع خودش تموم کنه ..وقت واسه خوشحال کردنم نمیزاره چ برسع سوپرایز ..همش طلب کاره ..خودمم بهش گفتم بهانه اورد مستقیم گفتم کیک و کادو میخوام 

ان شالله شب با گل و شیرینی میاد خونه و دلتو شاد میکنه عزیزم غصه نخور

کادوشو نمیخوام ..همه اینا بهانه است دلم توجه میخواد ..ی عروسی پسر عمو خودشو جر داده همه کاربراشون میکنه نیم ساعت وقت نمیزاره..دلم میخواد گوشیم خاموش کنم زنگ زد خاموش باشم حالم بهم میخوره ازهمه چی