2777
2789
عنوان

زن فامیلمون

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه عزیزم منم هنوز نفهمیدم قصدش از این کار چیه 

حالا حتما هم نمیشه گفت قصدی داره  شاید اونو جا بچش میبینه منظورم اینه غرضی نداره ولی اگه نگران برادرتونید که مثلا از راه به در بشه باید جلوگیری کنید 

حالا حتما هم نمیشه گفت قصدی داره  شاید اونو جا بچش میبینه منظورم اینه غرضی نداره ولی اگه ن ...

نه مطمعنم جای بچش نمیبینه خیلی خیلی جلفه خیلی.

شما فکر کن اگه ولش کنی باز ترین لباسو جلو داداشم میپوشه

نه مطمعنم جای بچش نمیبینه خیلی خیلی جلفه خیلی. شما فکر کن اگه ولش کنی باز ترین لباسو جلو داداشم میپ ...

شما بهتر میدونی 

زن ها هم تو این مسایل حسشون قوی تره 

داداشتونو بفرستید بره نباشه وقتی اون هست بعدم مادرتون باید تذکر بده به زنه شما چیزی نگو 

ترو خدا جلوی او خانم بگیرین سر داداشم همین بلا اومده خانمی در شهر بابام اینا مغازه اجاره کرد بعد داداشم میرفت خرید هی باهاش بگو وبخند میکردخانمه چون مامانم تازه فوت شده منم که شهرستان نبودم داداش کوچیکم تمام کمبود عاطفی را از اون جذب میکرد الان هم صیغه همن داداشم 30 سالشه خانمه 42 سالشه ما دیر فهمیدیم

منم یک آشنا بیوه رو تو خونم راه میدادم زیاد رابطه نداشتیم اما گاهی  هم رو می‌دیدیم با شوهرم بگو بخند می‌کرد من چون شوهرم کلا بیرون با همه فامیلا خوش وبش میکنه و خوبه چیز بدی به ذهنم نرسید تا اینکه  اتفاقی متوجه  شدم به شوهرم پیام میده عثغیر مستقیم بهش فهموندم که یک زن جاده به شوهرم پیام میده و .... دیگه ارتباطش رو با من قطع کرده اما هنوز گاهی نگرانم مه نکنه بینشون رابطه ای باشه و همش دل نگرانم

خدایا حال دلم رو خوبتر کن
شما بهتر میدونی  زن ها هم تو این مسایل حسشون قوی تره  داداشتونو بفرستید بره نباشه وقتی ا ...

آره عزیزم ولی جو خونمونو زده بهم با این کاراش یه سری به داداشم گفتم داداشم گفت زشته چیزی بگم بهش