2777
2789
عنوان

رابطه تو پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 2356 بازدید | 48 پست
فوراباید کات کنید رابطه رو چون اگه ادامه بدین باید کفاره بدین... حرام الهی هستش و از گناهان کبیره م ...

اخ من نمیدونستممممم زن و شوهرم باید کفاره بدددددن شما اتاقاتونم جداس نه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐😐😐😐

چرا تعجب؟؟؟!

منظورم کات کردن رابطه ی جنسی تو اون لحظست..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

اخ من نمیدونستممممم زن و شوهرم باید کفاره بدددددن شما اتاقاتونم جداس نه؟

تو دوران پریودی کفاره باید بدین اگه رابطه داشته باشین.

نه اتفاقا اتاق خوابمون یکیه و رابطه ی گرمی هم داریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

اره تا حالا ازین اتفاقا نیوفتاده بود خیلی حس بدی بهم داد نگران شدم یکم گفتم بپرسم

نترس بابا نه برا خودت نه برای شوهرت مشکلی پیش نمیاد

فقط بهتره تو اون دوران از طریق دیگه نیازشوهرتو تامین کنی 

سلام به هر آنچه که به موقعش می آید  خدایا شکرررت
آخه یجوری گفتی گناه کبیره ست وباید کفاره بده انگار خدایی نکرده رابطه نامشروع داشته

من از خودم حرفی نزدم عزیزم.شما برو رساله رو بخون قرآن رو بخون احادیث رو بخون تا متوجه منظورم بشی..

طبق کلام خداوند متعال رابطه در دوران پریودی حرام است و از گناهان کبیره محسوب میشه و کفاره هم دارد..

موفق باشید عزیزم..

تو دوران پریودی کفاره باید بدین اگه رابطه داشته باشین. نه اتفاقا اتاق خوابمون یکیه و رابطه ی گرمی ه ...

اخه من نمیدونستم تموم نشده معمولا ۵ روزه امروزم اصلا لکه بود فقط بازم ممنون از نکنه ای که گفتی چی باید کفاره بدم ؟