2777
2789

منظورم مبتلایان به ویروس خودتحقیری و غرب پرستی هست😐

ان شاء الله که ویروس امیکرون تو ایران کمترین همه گیری و کمترین  تلفات رو داشته باشه

ولی خوبه به این اطلاعت دقت کنیم تا باز ماشین  خودتحقیری ی عده راه نیفته 

همه گیریهای قبلی اول ایران درگیر میشد بعد اروپا و آمریکا و تو این فاصله براندازا و خودتحقیر کنندگان با بلدوزر از روی ایران و ایرانی رد می شدن و وقتی همه گیری به اونا می رسید روزه سکوت یا توجیه می گرفتن.

حالا اول اون اونا درگیر شدن👇👇

🔻 موج اُمیکرون در حال درنوردیدن آمریکا؛ آمار مبتلایان به صورت انفجاری در حال افزایش است

🔹در ایالات متحده تاکنون ۶۳ درصد جمعیت ۲ دوز واکسن و ۷۵ درصد دوز اول و ۲۴ درصد دوز سوم را دریافت کرده اند.

🔹تعداد کل کشته ها : ۸۴۸,۵۴۲ نفر

تعداد کشته های یک ماه گذشته : ۵۰.۴۸۴ نفر

🔹متوسط هفتگی تعداد مبتلایان روزانه با افزایش ۱۱۳ درصدی نسبت به ۱۴ روز گذشته به حدود ۸۰۶ هزار نفر رسیده است. این رقم تقریباً ۴ برابر میزان مبتلایان در پیک قبلی در ژانویه ۲۰۲۱ است.

🔹تعداد کشته های روز گذشته کرونا ۲.۹۵۴ نفر  بوده است. متوسط روزانه تعداد کشته ها در هفته اخیر با افزایش ۵۵ درصدی نسبت به ۱۴ روز گذشته به ۱,۹۲۸ نفر رسیده است.

سلام هرکسی هر سوالی تو هر زمینه ای داره درسی، پزشکی، کرونا، مذهبی، حقوقی قضایی، موبایل کامپیوتر و... بیاد تو گروه های مشکات رایگان بپرسه  توی تلگرام هست

آیدی شم اینه

@meshkat_group1 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اونجا یه عده نادان مثل اینجا هستن مخالف واکسنن و بیش ترین موارد ابتلا و مرگ متعلق به همین گروهه

بله

و کسی نمیاد نتیجه خطرناک کار اونا رو تقصیر دولت بندازه

برعکس اینجا

🔻 موج اُمیکرون در حال درنوردیدن آمریکا؛ آمار مبتلایان به صورت انفجاری در حال افزایش است 🔹در ای ...

اینارو هر شب ۲۰ و ۳۰ میگه هر شب پشت سر هم

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم ،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم
توهم خوب نیست چه تو دوست داشتن چه تو دشمنی

دقیقااااا

بابد بر اساس اطلاعات صحبت کرد نه حب و بغض

چه تو دشمنی چه تو دوست داشتن👌👌

اما برخی تا اطلاعات ناخوشایند در مورد غرب می شنون اسمش رو توهم می گذارن

اینارو هر شب ۲۰ و ۳۰ میگه هر شب پشت سر هم

من گوش نمی دم😁

کلا اخبار گوش نمی دم نه این وری نه اون وری .. واسه آرامش بچه هام

فقط اخبار نوشتاری می خونم.. از هر دو طرف

بله شعور ندارن میبینن ما از اول ورود ویروس رو پنهان نکردیم!!!

میبینن علی رغم مشکلات اقتصادی کشورمون مردم رو قرنطینه کرد همون اول و مایحتاج اولیه اشون رو تامین کرد!!!!

میبینن امار رو کاملا درست اعلام کردیم و حتی خود وزیر بهداشتمون نگفت دروغه!!!

میبینن از همه کشورها زودتر واکسیناسیون رو شروع کردیم و خودمونو درگیر هفته ای دوبار جشن ساخت فلان واکسن نکردیم!!!

میبینن از همه کشورها بهترین واکسن ها رو تهیه کردیم و امروز کسی تجمع نکرده بود به خاطر دوز دوم واکسن استرازنکا!!!!

ولی قدر نمیدونن و دچار ویروس غرب ستیزی شدن!!!!

حداقل خودتونو مدیون جوون های مردم و دکترهایی که پر پر شدن نکنین  

الان خیلی از این موضوع خوشحال

نه مسلما

اتفاقا آخرش استیکر😔😔 گذاشته بودم که دفعه اول تاپیک ثبت نشد بردم تو پست اول یادم رفت بگذارم

من از خودتحقیری و ایران ستیزی ی عده ناراحتم

دفعه های قبل که همه گیریها از ایران شروع می شد رسانه های اون ور آبی و بعضی از همراهانشون تو ایران کچلمون مب کردتد از بسسسس تو سر ایران و ایرانی می زدند 😐😐😔😔

🔻 موج اُمیکرون در حال درنوردیدن آمریکا؛ آمار مبتلایان به صورت انفجاری در حال افزایش است 🔹در ای ...

باید تعداد کشته ها و مبتلایان رو نسبت به جمعیت گزارش بدن

اینکه بگن فلان جا خیلی کشته داشته باید نسبت به جمعیت میلیاردیش بسنجن 

اینجوری امار دادن غلطه

باید تعداد کشته ها و مبتلایان رو نسبت به جمعیت گزارش بدن اینکه بگن فلان جا خیلی کشته داشته باید نسب ...

خخخخخخ

آمریکا جمعیت ملیاردی داره؟؟؟؟😁😁

آمرکا دویست و خورده ای ملیون جمعیت داره

نهایتا ۳/۵ برابر جمعیت ایران

چه تعصبی دارن بعضیها تو نایس جلوه دادن غرب و زدن تو سر ایران😐😔