2777
2789

فرانسه بهشت زنان!

توییت مکرون، رییس جمهور فرانسه: روزبه‌روز به تعداد زنانی که از ترس آزار و اذیت با وسایل حمل‌ونقل عمومی تردد نمی‌کنند، اضافه می‌شود. به همین خاطر حضور پلیس، مخصوصا در زمان‌هایی که آزار و اذیت بیشتر می‌شود را دو برابر می‌کنیم!

هیچ چی!

همین!

فقط مگه اینا چشم و دل سیر نبودن و مردای ایران به خاطر حجاب، گرسنه و مشکل دار؟؟؟؟🤔🤔😮😮😮

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا درمورد ما قضاوت نمیکنن پس ماهم نباید اونارو قضاوت کنیم

جدبدا این طور شده؟

والا هر روز کلی برنامه و نطق و خطابه اون ور آبی میاد در مورد مضرات قانون حجاب 

خود فرانسه هم که به بهانه سیاسی حجاب رو ممنوع کرده

بپذیریم که تو هررررر جامعه ای مرد مریض هست

و پوشش بی بند و بار به مریضی بیشتر اونا دامن می زنه

بوی خون میاد ازاین تاپیک

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
جوووووووووون دعوا🗡😂😂

😂😂😂

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
جدبدا این طور شده؟ والا هر روز کلی برنامه و نطق و خطابه اون ور آبی میاد در مورد مضرات قانون حجاب&nb ...

اونا کسی رو مجبور نمیکنن حجاب داشته باشه یا نه...حجابم تو فرانسه ممنوع نیست فقط از این صورت پوش ها چون چهره رو مخفی میکنه ممنوعه

من خودم چادری هستم😃❤

از هیچکسی به جز خودت توقع نداشته باش هیچکس❤ حتی اگر اون نفر عزیزترین آدم زندگیت باشه
پس خواهرم حجابت 😁  برادرم نگاهت به جهنم هر چه قدر دوست داری نگاه کن

واقعا برات مهم نیست نگاه کثیف ی مرد روی بدنت باشه؟؟؟

اذیت نمی شی؟

حس نمی کنی بهت توهین میشه؟؟؟

نمی شه همه مردها رو سالم ورد ولی خودمون می تونیم تا حدی جلوی سوء استفاده بیشتر اونا از زنانگیهامون رو بگیریم

تو جامعه با نمادهای انسانی وارد بشیم نه با نمایش زنانگیهامون

نه والا ولی تعجب می کنم ی عده چشمشون رو به روی حقایق بستن

اونها ده نفرمورد آزار قرار بگیرن وضعیت فوق العاده است اینجا اینجوریه بنظرت؟؟؟؟؟