خانوما برای بار سوم میخوام برم واسه کاشت جنین خیلی استرس دارم میترسم این دفعه هم منفی شه تصمیم گرفته بودم این دفعه استراحت مطلق کنم ولی وقتی به دکترم گفتم گفت خیلی کار اشتباهیه باید نرمال کارای روزانتو انجام بده،میشه تجربیاتتون رو بگین
عزیزم به حرف دکترت گوش نده لطفا و بشین یجا چون من سرم اومده، بعدشم لطفا لطفا لطفا گوشیت رو خاموش کن و به هیچکس اجازه نده وقتی خونتون اومد اینترنت روشن کنه چون خیلی امواجش تاثیر داره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شما انتقال جنین انجام دادین،دکتر میگفت خیلی ضرر داره اگه بخوابی ،خیلی میترسم چون بار سومم هست دو دفع ...
من یبار استراحت مطلق بودم گرفت ولی متاسفانه قلبش تشکیل نشد، دفعه بعد در حد کارهای سبک و روزمره انجام میدادم کلا منفی شد، انشالله که برای شما تحت هر شرایطی میگیره🙏