2777
2789
عنوان

جنین ۵ روزه ،انتقال

172 بازدید | 6 پست

خانوما برای بار سوم میخوام برم واسه کاشت جنین خیلی استرس دارم میترسم این دفعه هم منفی شه تصمیم گرفته بودم این دفعه استراحت مطلق کنم ولی وقتی به دکترم گفتم گفت خیلی کار اشتباهیه باید نرمال کارای روزانتو انجام بده،میشه تجربیاتتون رو بگین 

یعنی یه روز منم مامان میشم  

عزیزم به حرف دکترت گوش نده لطفا و بشین یجا چون من سرم اومده، بعدشم لطفا لطفا لطفا گوشیت رو خاموش کن و به هیچکس اجازه نده وقتی خونتون اومد اینترنت روشن کنه چون خیلی امواجش تاثیر داره

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏
عزیزم به حرف دکترت گوش نده لطفا و بشین یجا چون من سرم اومده، بعدشم لطفا لطفا لطفا گوشیت رو خاموش کن ...

شما انتقال جنین انجام دادین،دکتر میگفت خیلی ضرر داره اگه بخوابی ،خیلی میترسم چون بار سومم هست دو دفعه قبل اصلا رعایت نکردم میخواستم این دفعه بخوابم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما انتقال جنین انجام دادین،دکتر میگفت خیلی ضرر داره اگه بخوابی ،خیلی میترسم چون بار سومم هست دو دفع ...

من یبار استراحت مطلق بودم گرفت ولی متاسفانه قلبش تشکیل نشد، دفعه بعد در حد کارهای سبک و روزمره انجام میدادم کلا منفی شد، انشالله که برای شما تحت هر شرایطی میگیره🙏

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏

هرچی دکترت میگه گوش کن

شرایط ادما داروهاشون فرق دارن و ما نمیتونیم برا هم نسخه بپیچیم

اینترنت نیا واقعا بدترین چیزه تو هر مرحله استرس میده

مثلا تو بارداری ریسک لخته شدن خون میره بالا اگه دکتر دارو ضد انعقاد نده میگه حتما تحرک داشته باش

اسی اگه اومدی نت بیا از خودت خبر بده بهمون منتظریم🌹

سلام عزیزم انتقالم اگه خدا بخواد یا فردا یا دوشنبه ست منتظر خبر از آزمایشگاه هستم تا خدا چی بخواد