2777
2789

درخواست بده یه راهکار بهت بگم خودت ناشناس هر حرفی داری میتونی بهش بزنی 

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا تلگرام واتساپ ندارم فضای مجازیم فقط نینی سایتع

اصلا نیازی نیس به هیچ برنامه ای

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

عزیزم خبری ازش نشده؟ولش کن خودتو درگیرش نکن بخدا هرچی میکنی بدتره پیگیر میشی پسرا بدتر از ادم دور می ...

نه عزیزم خبری نیست دوستان نینی سایتی هم پیام دادن جواب نداده

درخواست بده یه راهکار بهت بگم خودت ناشناس هر حرفی داری میتونی بهش بزنی

چجوری؟!میشه بگی؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

بعید نیست عزیزم حتما کسی هست قبلا که با همکلاسی دوران مدرسم ریخت رو هم

ینی سابقه خیانت داش؟؟؟اخرش چیشد کات کردید اصلا تو رابطه اخلاقش اوکی بود؟

من سر اخلاق گندش الان باهم کاتیم تقریبا از هم دوریم

ولی بیخبر نیستیم غرور لعنتیشو نمیزاره کنار ایندفه لج کرده منم بدتر از اون

ولی خیلی دلم میخاد همه چی خوب شه