2777
2789

هفته ای چند بار بیرون میرید باهم؟ بهتره چن روز در هفته رابطه برقرار کرد؟ چون میگن تو دوران عقد تشنه نگه دارید 😂 بعد اونو هفته ای چند بار به خونتون واسه شام دعوت میکنید؟ هفته ای چند بار خونه مادرشوهر میرید؟ خرید چی؟ هفته ای یا ماهی یا زمان بندی ندارید براش؟ چقد بهتون پول میده و هفته ای یا ماهانه؟ بیرون رفتنی معمولا کجاها میرید؟ 

اینارو پرسیدم چون مثل یه ابله سادگی نشون دادم و هی هیچی نگفتم سوارم شدن حسابی... مادر شوهره بلبل زبونه دو رو که از روت دخترم میگه و از پشت سر عیب و ایرادت رو واسه پسرش میگه و دوهم میزاره روش ... چندبار سر حرفای مادرشوهر دعوامون شد ... مثلا می‌گفت تا حالا نشنیدم اسم پسرمو بگی و صداش کنی .. خب که کچی به اون چه😃 بعد حسابی دعوامون شد که چرا اسمشو نمیگم خخ خب اوایل بود و راحت نبودم 

بنا به دلایلی کارمون به دادگاه افتاد .. ولی حسم میگه جدا نمی‌شیم 

این بار می‌خوام سیاست به کار بگیرم پس یادم بدید بوس بوس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سعی کن زیاد عقد نباشی فقط دردسره،خونه مادرشوهر زیاد نرو،پولم سعی کن ماهی یک مقدار مشخص حتما اگه شرایط مالیشو داره ازش بگیری

دارم سعی میکنم اروم باشم و به مسائل ساده بی تفاوت باشم و با خودم مهربون باشم،اگه راهکاری داری ممنون میشم کمکم کنی❣️

ناراحت نشیدا ولی خیلییییی باید تلاش کنید این زندگی زندگی بشه

پسری که بد عروسشو بگن و تحت تاثیر قرار بگیره خدا خودش جمع کنه زندگیشو فقط

درکنار اینکه با این شرایط شما اصلا اصلا رابطه تو عقد تکصیه نمیشه چون معلوم نیست فردایی باشید با هم

درکنار اینکه وقتی رابطه نیست توقع نفقه هم نباید داشته باشید  و کلا هم بهتره این سمت نرید خیلی چیپ و بیکلاس میکنه دخترو

رفت و آمدا و خرید رفتنا هم دلیه برنامه ریزی شده نیست آدم اینقد بیکار نیست که خرید رفتنو جزو برنامه های ثابتش بنویسه 

خانم آقای دکتر
منظورم سوال های که پرسیدم بود 

میدونم عزیزم محبت که باشه همه چی سرجاشه فقط تنها نصیحتی که خواهرانه بهت میکنم اینه با خانواده همسرت زیاد قاطی نشو نه اینکه باهاشون بد باشی یه حد و مرزی توی ارتباط باهاشون بذار