2777
2789
عنوان

مشهدیا دکتر زنان خوب

78 بازدید | 11 پست

کجا میرین؟

برای چکاب بارداری باحوصله و دقیق و یک نفره ویزیت کنه 

خودم پیش توانایی رفتم همه جوره هم اوکی بود برام 

ولی آلن بارداری سومم پشت هم شد منو می‌شناسه دگ همچین خجالت میکشم 😑و اینکه شنیدم دگ خیلی مطب نیست 

و من از اول بارداری چکاب نرفتم اصلا و دیر وقت میده معمولا توانایی

انصاری واقعا عااااالیه 

ولی تک نفری ویزیت نمیکنه

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمشون چیه؟ اخلاقشون چطوره؟ طبیعی بخیه هاشم خوبه ؟و....

فریده انصاری

دکتر خیلی باتجربه و دانایی هست

بخیه هاش عالیه تر تمیز و شیک و مجلسی

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔

تو مطب سونو هم داره

من ک تعریفشو خیلی شنیدم

مهربونه

وخلاصه بگم دردتو میفهمه

سلام شما برا دکتر اخر چیکار کردین پیش کی رفتین سزارین هم قبول میکنن حدودا چقدر زیر میزی میگیرن

سلام عزیزم والا من آخر رفتم پیش دکتر خودم خانم توانایی....

نمیدونم من طبیعی بودم