2777
2789

دوستان چهار هفته پیش رفتم دکتر معاینه کرد گفت برو دو هفته دیگه بیا اگه دیدم اوکیه سیم هارو درمیارم ولی چون  دو هفته بعدش تعطیل رسمی بود من با اینکه ساعت ۱۱ رفتم دکتره نبود و زود رفته بود ، بعد امروز رفتم گفت چرا سر نوبتت نیومدی برو دو هفته دیگه بیا هرچی گفتم من اومدم شما نبودین قبول نکرد کارمو انجام بده 

این دکتره دو جا کار میکنه یکی درمانگاه یکی هم مطب شخصی خودش

فردا برم مطب شخصی کارمو راه میندازه؟خسته شدم میخوام سیم هارو دربیارم

یہ مورچہ افسردگے میگیرہ😪 ازش مے پرسن چتہ ؟ مے گہ :هفت سال عاشق یکے بودم آخر فهمیدم چایے خشکہ😭😂  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی ناراحت مباشبلاخره درمیاره دیر و زود داره تا اخر عمرت دیگ خوشگل میشه دندونات

ناراحت اینم که کارمو انجام نداد چون درمانم تموم شده و الکی رو دندونامه

یہ مورچہ افسردگے میگیرہ😪 ازش مے پرسن چتہ ؟ مے گہ :هفت سال عاشق یکے بودم آخر فهمیدم چایے خشکہ😭😂  

اصولا نه چون مطب گرونتره باید بری همون درمانگاه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
درمانگاه رفته بودی؟اره برو ببین چی میگه

اره من تو درمانگاه ارتودنسی کردم

قیمت مطبشون گرونه 

اصولا نه چون مطب گرونتره باید بری همون درمانگاه

خب فردا نرم میره تا یه هفته دیگه 

واقعا خسته شدم از رفتاراش🥲