2777
2789

خیلی میترسم پسرم بیش فعال باشه. خیلی شیطونه، خوابش هم خیلی بده. شبا تا نزدیکای صبح بیداره، بعد در طول روز دو سه بار چرت میزنه. یک لحظه نمیزاره من بشینم همش نق میزنه که باهاش بازی کنم. خیلیم باهوشه تمام حرفایی که بهش میزنم رو متوجه میشه. مثلا میگم فلان چیزو برام بیار کنترل رو بیار توپ بیار سریع میره میاره برام

میشه برای اینکه خوابش بهتر بشه فقط یکی دو شب یه سی سی استامینوفن بهش بدم؟؟

به نظرتون اینا نشانه های بیش فعالیه🥺🥺خیلی داغون و خستم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شطیتنت پسر بچه نشونه اینه که وقتی بزرگ میشه آدم عاقلی میشه .ولی خب قضیه پیش فعالی یکم پیچیده تره بهت ...

آره دقیقااااا شوهرم همین بوده بچگیش بیش از حد شیطون بوده ولی الان آروم و عاقل هست. یعنی این چیزا ارثیه؟😐

بیشتر از همه بیخوابیش اذیتم میکنه

مهمترین نشانه اش عدم تمرکز روی یه چیزه

همچنین مثلا میبریش یه جای جدید،از همون بدو ورود شروع میکنه به خرابکاری و ریخت و پاش،مثلا از در مطب تا رفتین داخل همه جا رو میترکونه

به نظرم بچه ات بیش فعال نیس،بچه های الان اکثرا شیطونن،بخاطر ویتامین هایی که تو بارداری خودمون خوردیم و الان به اونا میدیم  

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
سلام عزیزم من دو تا بچه بیش فعال دارم  کارای خطرناک هم میکنه  تو چشمات نگاه میکنه  ...

کارای خطرناک مثلا چ چیزی؟؟ همش میخاد از هرجایی بره بالا

آره نگاه میکنه. میگم که۱۳ماهشه فعلا در حد ماما بابا علی الو عمه دده اینا رو میگه. حرفامم کامل متوجه میشه هر چیزی میگم برو بیار کاملا متوجه میشه میره میاره برام

نه بیش فعال نیست  خوابش هم طبیعیه  تحمل کن خوب میشه  بیش فعالی تا قبل از ۶ سال تشخ ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم. خیلی نگرانم، مجبورم تحمل کنم فقط خدا کنه مشکلی نداشته باشه