2777
2789

خودم دلم میخاد چاق بشم یه زمانی چاق بودم براخودم هلویی بودم😅🤣یادش بخیر 

دلم میخاد مثل اون موقع بشم شما چی 

پیشنهاد میدید چی بخورم بدون بازگشت

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

من دلم میخاد لاغر کنم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظاهر هنوز بدون تغییر

ولی واقعا از دیدگاه خودم ذهنیت و رفتارم رو از حالت لولو به هلو تبدیل کردم و واقعا راضی‌یم

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

من دوست ندارم چاق بشم ولی دوست دارم گونه هام برگرده قبلا گونه داشتم الان دیگه ندارم

چیکار کردی که ندار؟

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

فکر کنم تو این سایت فقط منم که از لاغری خوشم میاد همه میخوان چاق شن 😂

هعییی😂

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

من اضافه وزن داشتم ی تایمی و لاغر کردم

همه میگفتن چه داف و فلان از غریبه تا اشنا

الان باز وزنم رفته بالا🦉😂

ولی بچهای خوابگاه داشتن میگفتن تو تپلیت ی جوری گوگولی

لاغر میشی داف میشی

دماغم کوچیک بعد فکم زاویه درمیاره چشامم درشت تر میشه

لبم حالتش بهتر میشه 

دارم باز لاغر میکنم