2777
2789
عنوان

به نظرتون نشانه های بیش فعالی چیه تو بچها؟🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 43 پست
دختر من از پسر تو بدتر بود،الان بعد پنج سال هنوز خوابش درست نیس😁بچه های الان رو با قدیم اصلا نمیشه ...

وای خداااا🥺🥺🥺خدا به دادم برسه. شدم عین مرده متحرک. دیگه جونی برام نمونده. حالا از تنها چیزی که شانس اوردم اینه که تغذیه اش خیلی خوبه، شکرخدا همه چی میخوره😄اینم یه نکته مثبتش

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

دخترتون چ علائمی داره عزیزم که مشکوک شدین؟

غزل جان از بدو تولد اصلا شبيه ي نوزاد نبود..كاملا هوشيارو باهوش بود..مثلن توي دو هفتگيش كافي بود دوتا انگشت شصت بهش بدي كاملن پا ميشد..هم اينكه خييلي پاهاشو روي زمين ميكوبيد..فك كن از بس پا ميزد تا ٦ ماهگيش من ي سرويس ١٨ پارچم و ٧ تا استكان شكوند با همين پا زدنش

الانم اصلن نميشينه،تمام مدت در حال بالا رفتن از چيزيو پيرزنه..يا مثلن اسباب بازياشو مياره داخل پذيرايي،بعد لحظه اي باهاشون بازي نميكنه..همون لحظه ميره چيزاي ديگه رو مياره...توي ٢ ٣ دقيقه كل خونه رو بهم ميريزه و بازم ناراضيه و سرگرم نيست

غذا و خوابش خوبه

البته شوهرمم تو بچگيش همينطوري بوده الان ارومه،،ولي من به شوهرمم مشكوكم حس ميكنم بيش فعالي داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واقعا موثر ه  یکی دو روز با استامینوفن بعد از ظهر خوابش کن تا تنظیم بشه بعدش دیگه نده

باشه عزیزم. ممنونم از اطلاعات مفیدت😘😘خدا بچه های گلتو حفظ کنه

یکی از نشونه های اصلی بیش فعالی عدم تمرکزه

مادربزرگم میگف:هرموقع از خدا ناامید شدی حتما شیطون بغلت کرده!وقتی سایه شیطون نزدیک دیدی فوری بایست.سر سجاده بایستی و قامت ببندی قد شیطنتش بهت نمیرسه.فقد دست روی گوش هاش میزاره تا صدای لبیک گفتن به درگاه حق نشنوه.سجده که طولانی شد بدنش از تقلای بلندکردنت درد میگیره.ذکرتو بلند بگو بزا اون جیغ بکشه که نشنوه.کر و کور و فلجش کن حتی اگه تن خودت رو به ناتوانی بود.. ❤love it or leave it...❤.یا بهش عشق بورز یا ترکش کن❤
غزل جان از بدو تولد اصلا شبيه ي نوزاد نبود..كاملا هوشيارو باهوش بود..مثلن توي دو هفتگيش كافي بو ...

عزیزدلم🥺🥺🥺

پس یعنی شوهر منم بیش فعال بوده😂😂🤣 بعضی از اینایی که گفتی پسر منم داره. کل خونه رو منفجر میکنه همه جا رو ریخت و پاش میکنه. یه اسباب بازی میاره یه دقیقه باهاش بازی میکنه ولش میکنه. همش هم بهم میچسبه نق میزنه که برم باهاش بازی کنم. اما دل خوشیم اینه همه حرفامو متوجه میشه. خودمم نمیدونم خدا کنه نباشه، خیلی میترسم😞

وای خداااا🥺🥺🥺خدا به دادم برسه. شدم عین مرده متحرک. دیگه جونی برام نمونده. حالا از تنها چیزی که شا ...

خب خداروشکر.بچه من علاوه بر خواب داغونش،فوق العاده بدغذا هم هست😂

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
عزیزدلم🥺🥺🥺 پس یعنی شوهر منم بیش فعال بوده😂😂🤣 بعضی از اینایی که گفتی پسر منم داره. کل خونه رو ...

عزيزم دختره من همه كاراش زود زود بود..توي ١.٥ سالگي كلي انگليسي ياد كرفت و اشكال هندسي...كامل بلد بود..الانم كه تقرين نصف حروف الفبارو بلده بخونه و خيلي چيزاي ديگه

منتها بازم ي چيزي اين وسط انگار نرمال نيست..چون من زياد بچه هاي هم سنشو ميبينم

خب خداروشکر.بچه من علاوه بر خواب داغونش،فوق العاده بدغذا هم هست😂

عزيزم من در طول روز چندين بار دخترمو حالا چه با ماشين چه كالسكه و پياده بيرون ميبرم..حسابي خسته ميشه بخاطره همين هم عالي غذا ميخوره هم خوب ميخوابه

ولي خودم اين وسط دارم جون ميدم🤦🏻‍♀️

عزيزم من در طول روز چندين بار دخترمو حالا چه با ماشين چه كالسكه و پياده بيرون ميبرم..حسابي خسته ميشه ...

شاید باورت نشه،دخترم که به دنیا اومد،بیست روز تمام نه من خوابیدم نه مادرم،چون دخترم مثلا ده دقیقه میخوابید و دوباره بیدار میشد،گاهی داشتم نشسته شیرش میدادم خوابم میبرد و با ترس از خواب  میپریدم که مبادا خدایی نکرده بیفتم روش...تو این پنج سال،اصلا نشده روزها بخوابه،فقط شب ،تازه اونم تا سه سال و نیمگی خواب شبش هم داغون بود باز

بچه ام که تازه به دنیا اومده بود،یه بار جاریم بهم گفت باید هر دو ساعت بیدارش کنی شیرش بدی،گفتم کلا بیداره این😂😂بخدا تو تابستون سه بار تب و لرز کردم از بی خوابی،بدنم مثل چی میلرزید،میرفتم شومینه روشن میکردم،شیرم کلا داشت خشک میشد از بس نخوابیده بودم

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

[QUOTE=222673071]شاید باورت نشه،دخترم که به دنیا اومد،بیست روز تمام نه من خوابیدم نه مادرم،چون دخترم مثلا ده دقیقه می ...[/QUOTE

بيخوابيشون واقعا اذيت كنندست🤦🏻‍♀️كاملن دركت ميكنم .چون خودم فقط زمانايي كه دخترم خوابه وقت ميكنم به كاراي خونه رسيدگي كنم..٢ ساعت بعدظهر ١٠ ساعت هم شبا ميخوابه ولي همونطور كه گفتم در طول روز وقت زياد براش ميزارم،چند بار هم بيرون ميبرمش

[QUOTE=222673071]شاید باورت نشه،دخترم که به دنیا اومد،بیست روز تمام نه من خوابیدم نه مادرم،چون دخترم ...

اره،وقتی بچه خوابش بد باشه آدم هم خسته میشه،عصبی میشه،نمیتونه خوب بهش برسه،وقتی بچه خوابه آدم شارژ میشه تا وقتی بیدار شد دوباره براش انرژی بذاره،خواب خیلی مهمه

مامانم میگفت اگه بچه های ما اینجوری بودن قدیم،اینقدر بچه نمیاوردیم 😂😂

اره،وقتی بچه خوابش بد باشه آدم هم خسته میشه،عصبی میشه،نمیتونه خوب بهش برسه،وقتی بچه خوابه آدم شارژ م ...

من كه دخترم خوابه از بس كار ميكنم وقتي بيدار ميشه تازه گرفتاريم شروع ميشه،چون حسابي خستم ولي دخترم خوابيده و شارژ شده😀

من كه دخترم خوابه از بس كار ميكنم وقتي بيدار ميشه تازه گرفتاريم شروع ميشه،چون حسابي خستم ولي دخ ...

😂😂خداحفظش کنه عزیزم

این دوران هم دیر یا زود میگذره،باید ازش لذت برد بالاخره،با اینکه فوق العاده سخته

علائم بیش‌فعالی در کودکان عبارت‌اند از:

🔸 بی‌قراری زیاد نمی‌تواند برای مدت طولانی آرام بنشیند.
🔸 پرحرفی و قطع کردن صحبت دیگران

🔸 عدم تمرکز و حواس‌پرتی

🔸 نداشتن صبر و تحمل در صف یا نوبت

🔸 عجول بودن در انجام کارها

🔸 ناتوانی در پیروی از دستورالعمل‌ها تا پایان

🔸 رفتارهای تکانشی و بدون فکر

🔸 فراموش‌کاری مکرر

🔸 گم‌کردن وسایل مدرسه یا خانه

🔸 ناتوانی در انجام بازی‌های آرام

اگر فرزندتان این نشانه‌ها را دارد، جای نگرانی نیست؛ با تشخیص به‌موقع و مداخله تخصصی، می‌توان به کودک کمک کرد تا مسیر رشد طبیعی خود را طی کند.

برای تشخیص و درمان بیش‌فعالی کودکان، به گروه روان‌شناسی و روان‌پزشکی ویان مراجعه کنید.
 ما در کنار شما هستیم تا کودک‌تان بتواند با آرامش، تمرکز و شادی بیشتر رشد کند.