2777
2789
خواهر اگه بی حس کنن که میشه سزارین🤣

نه اخه خب طرف دردزایمان داره همینجوری فک کن برااینکه بچه راحتر بیادبیرون اون پایینم بی حس نشده ببرن طرف میمیره که ادم یه دستش میبره ازدردش بالاپایین میپره چه برسه به این😭

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر به من گفت پله زیاد بالا پایین برو هفته اخر

ورزش بارداری

رقص هم میکردم😂😂😂

اما بازم زایمان خیلی دردناکی داشتم

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
دکتر به من گفت پله زیاد بالا پایین برو هفته اخر

انجام دادی؟ راحت بود؟

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

اتفاقا این حرفم زد.یعنی جن میاد؟

بسم الله الرحمن الرحیم.

اره،قدیمیا اعتقاد داشتن.خیلی مواظب باش،اینایی که گفتم.قران بخون.صوت قران بزار پخش شه تو خونه.

دنیا دارِ مکافاته!                                                        نی نی یارحذف تایپک۲
من راضی بودم مخصوصا که اصلا طاقت نقاهت سزازینو نداشتم دردش اخرا زیاد میشه

منو دعا کن  خیلی میترسم  اسمم زهراست

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

میگن انقدر درد زیاد ک اونجا ک تیغ میزنن متوجه نمیشی  درمورد ماساژ پرینه بخون  با روغن زی ...

چشم حتما عزیزم من به احتمال زیاد سزارین اختیاری کنم از طبیعی وحشت دارم

نشین بهتره. ولی خب آیه الکرسی و ۴ قل و اینا بخونین.🥰😍😘😊

ممنونم  

چشم حتما عزیزم من به احتمال زیاد سزارین اختیاری کنم از طبیعی وحشت دارم

من شرایط نداشتم  دارم میرم طبیعی  یادت نره دعام کنی اسمم زهراست خیر ببینی

انجام دادی؟ راحت بود؟

انجام دادم ولی چون بچه بالا بود وزنش ،ترجیح دادم سزارین شم.خصوصی سزارین شدم .خیلی خوب بود.شنبه عمل شدم یکشنبه اومدم خونه و دوشنبه سر پا بودم.شیافم فقط تا شب یکشنبه گذاشتم.دیگه لازم نشد

سوال منم هست  بعد توطبیعی معذرت میخوام چجوریه بی حس نشده میبرن اونجارو من ازطبیعی وحشت دارم😭

اگه بی حس بشه خو چطوری زایمان کنه

باید یکم احساس کنه ک زور بزنه بچه بیاد اونطوری خو بچه خفه میشه

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
من شرایط نداشتم  دارم میرم طبیعی  یادت نره دعام کنی اسمم زهراست خیر ببینی

تاریخ زایمانت کیه عزیزم 

ایشالا که زایمان بی دردی داشته باشی گلم