2777
2789
سلامت باشی.من رفتم بیمارستان سید الشهدا تهران اختیاری سز کردم.وزنش تو 38 هفته 3800 بود ،گفتم تا چهل ...

خوب کردی

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلامت باشی.من رفتم بیمارستان سید الشهدا تهران اختیاری سز کردم.وزنش تو 38 هفته 3800 بود ،گفتم تا چهل ...

قدمش مبارک پر از خیر و برکت باشه براتون 

عزیزم شبای زمستون اصلا برای حموم مناسب نیست مخصوصا که زائو هستین سرما برای بودنتون خوب نیست 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

نه اخه خب طرف دردزایمان داره همینجوری فک کن برااینکه بچه راحتر بیادبیرون اون پایینم بی حس نشده ببرن ...

اصلا حس نمیکنی من فقط یه سوزش خیلی کوچیک حس کردم بعدش هم واسه بخیه بی حس میکنن

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
منم دعات میکنم عزیزم. ممنون 

عزیزی

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

اره شاید شبا خیلی بدمیخوابم

شبا به پهلو بخواب 

یه بالش زیر دستی که به سمت بالاست 

یه بالش هم زیر پایی که به سمت بالاست بذار

کلا بالش زیاد دور و برت بذار جاتو راحت کن 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

اصلا حس نمیکنی من فقط یه سوزش خیلی کوچیک حس کردم بعدش هم واسه بخیه بی حس میکنن

بازم هرچی باشه ادم میترسه من خیلی از طبیعی وحشت دارم اصلا جرئت امتحان کردنشو ندارم

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰
شبا به پهلو بخواب  یه بالش زیر دستی که به سمت بالاست  یه بالش هم زیر پایی که به سمت بالا ...

میزارم ولی کلافه میشم پرت میکنم اونور اصلا چیزی دورم بودنی خفه میشم

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰
بازم هرچی باشه ادم میترسه من خیلی از طبیعی وحشت دارم اصلا جرئت امتحان کردنشو ندارم

اصلا احساس نمیکنی فک میکنی

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️