2777
2789
عنوان

میشه بیاین لطفا

136 بازدید | 21 پست

بچه ها خواهرشوهرم یکی دوماه پیش ۳۰۰میلیون ازشوهرم پول قرض گرفت خونه بخرن که الان پیدا کردن ومیخوان قولنامه کنن بعد شوهرش به همسرم میگه من شاید نتونم تاچندوقت پولتو پس بدم بجای پولت بیا مثلا ۱ دونگ خونه رو به اسمت بزنم حالا شوهرمم قبول نمیکنه من کلا تومسائل مالیش دخالت نکردم ونمیکنم اما دوست دارم قبول کنه به نظرتون چطوری بهش بگم که فکر نکنه من از بدجنسی میگم ؟🤔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ملک خیلی برد خوبیه اصلا جای تعلل نداره باید بدون حرف قبول کنه به شش ماه نکشیده میشه دو برابر 

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
قبول نمیکنه میگه خواهرم گناه داره 😒

ببخشید ؟؟؟؟یعنی چی 😆😆😆

خودش بیگاری کنه واسه اون ولی اون گناه داره 

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
اخه ارزش پول ما ازبین میره معلومم نیست کی پس بده 

هرچقد پولتون دستشون باشع ثواب داره ی زن و شوهری رو خانه دار کردین فرق نمیکنه خواهر شما باشه یا خواهر شوهر فقط منت بعدها نزارید که اجرتون پای مال میشه خدا چند برابر بهتون بده

ایده خوبی نیست بنظرم قبول نکنه بهتره شاید شما بعد ها به اون پول احتیاج داشتین چطوری میتونین اون یک ...

آخه ازهیچی بهتره اونا اصلا معلوم نیست کی پولش میدن شاید یکی دوسال دیگه 

آخه ازهیچی بهتره اونا اصلا معلوم نیست کی پولش میدن شاید یکی دوسال دیگه 

خب اگه یک دونگ خونه رو بزنه بنام همسرت تا زمانی که خواهر شوهرت توی اون خونه نشسته نمیتونی به پولت دست بزنی من نظرم اینه که منتظر بمون تا یکی دوسال دیگه