2777
2789
عنوان

میشه بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 21 پست
ببخشید ؟؟؟؟یعنی چی 😆😆😆 خودش بیگاری کنه واسه اون ولی اون گناه داره 

آره میگه من که احتیاجی به اون پول ندارم اصلا فکرمیکنم کمکی بوده که به خواهرم کردم حالا هروقت پس بده ولی من حرصم میگیره 😖

آره میگه من که احتیاجی به اون پول ندارم اصلا فکرمیکنم کمکی بوده که به خواهرم کردم حالا هروقت پس بده ...

😶😶😶🤬🤬🤬🤬

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اگه یک دونگ خونه رو بزنه بنام همسرت تا زمانی که خواهر شوهرت توی اون خونه نشسته نمیتونی به پولت دس ...

آخه ما الان به اون پول احتیاجی نداریم اما خونه گرون میشه پول ماهم ارزش میگیره حالا هروقت بفروشن 

آخه ما الان به اون پول احتیاجی نداریم اما خونه گرون میشه پول ماهم ارزش میگیره حالا هروقت بفروشن  ...

عزیزم به بانک که پول ندادی بخواد بهت سود بده اونا هروقت فروختن بهتون همون ۳۰۰ میلیون رو میدن ۶۰۰ میلیون که نمیان بدن

آخه ما الان به اون پول احتیاجی نداریم اما خونه گرون میشه پول ماهم ارزش میگیره حالا هروقت بفروشن  ...

شما الان به پولش احتیاج نداری از اینده که خبر نداری شاید دو سال دیگه به پولت احتیاج پیدا کردی

شما الان به پولش احتیاج نداری از اینده که خبر نداری شاید دو سال دیگه به پولت احتیاج پیدا کردی

نمیدونم والا گیج شدم البته من کلا حرف نزدم ودخالت نکردم اما خب زندگی منم هست