2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3541 بازدید | 128 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گریه نکن دلم گرفت 🥺🥺🥺 عیب نداره گریه نکن ناشکری نکن قربونت برم خواست خدا بوده دیگه

🥺🥺🥺میترسم از پسش بر نیام

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
مساله فقط بچه دار شدن نیست  روح و روان مادر اونم تو سن کم مهمه  سلامت جسمش چی؟ بچه رسید ...

دقیقا بعضی ها زن رو با ماشین جوجه کشی اشتباه می گیرن 😐😐 می گن یه وقت سقط نکنی گناهه و یه مشت خزعبلات دیگه ...برای همینه که زنان ایران نرسیده به سن ۳۰ سال به انواع اقسام بیماری های روحی روانی دچار می شن چون هیچوقت کسی به فکرشون نیست 

با همین فرمون پیش بری ی تنه جمعیت ایران و ی تکونی میدی

مرسی که تو این وضعیت خندوندیم😅

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
الان چند هفته ای؟

4☹

حالا شما که میبینی خودش داره گریه میکنه دیگه

من ایموجی گریه میبینم نه خودش رو 

توهین یا بی احترامی هم نکردم به ایشون 

بجه دارشدن  ممکنه راحت باشه  مراحل بعدی سختتره باید هم به فکر مادر هم اینده بچه ها بود

سومی رو که بدنیا اوردی بگو دکتر لوله هاتو برات ببنده 

👌🏻حتما☹