2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم 😭😠😠😠

1656 بازدید | 51 پست

تو زندگیمون حرمت ها رفته شوهرم خیلی بی احترامی میکنه همش میخواد منو حرص بده مثلا اگ بدونه فلان کار یا حرف منو ناراحت میکنه از قصد انجام میده مثلا امروز گفت شلوارمو بشور من یادم رفت الان بهم گفت شستی گفتم یادم رفت الان میشورم ی اشوبی ب پا کرد بهش هرچی میگفتم یادم رفته میگه چ حافظه گوهی داری یا همش تیکع میندازه بهم کلا احترام تو زندگیمون بی معنیه الان بخاطر بچم میخوام خودم زندگیمو از اول بسازم اخه خودم خسته شدم همش دعوا سنمونم کمه من ۲۱ شوهرم ۲۲ نگید چرا با بچع ازدواج کردی دیگه قسمتم همین بوده کمکم کنید چجوری زندگیمو از نو شروع کنم

همونی بودی ک بچتو ازت گرفته بودن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات دعا میکنم شوهرت عاقلترشه عزیزم قدرتوبدونه

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
اره 

هنوز شوهرت سر ب راه نشده🤧

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
نه بدتر شده من بخاطر بچم اومدم

عزیزم☹️

وای چقدر بد خیلی ناراحت شدم 😟😟😟😟😟😟

ای کاش حداقل بچه دار نمی شدی با این وضعیت ، سن هاتون هم کمه 😢 به نظرم هر دو برید پیش روانشناس یا مشاور خانواده وقت بگیرید چندین جلسه برید حرف بزنید ، اول جدا جدا برید حرف بزنید ، بعدا با هم ، روانشناس خیلی خوبه ، خیلی کمکتون میکنه 

خدایا منو به عشقم برسون🙏🙁 آمین یا رب العالمین  
همشم میره خونه مامانش یا خواهراش اصلا هیچ وقتی نداره برام همش تو خونه تک وتنهام

این اقا ازقشرمردای بچه ننه س فکرکنم 😑شوهرتوبه خودت وابسته کن اگه واقعا همومیخواین باسیاست بروجلو تاسنش کمه میتونی تغییرش بدی پخته ترش کنی

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

الهی. با مهربونی بهش بگو میشورم نمیزارم توبشوریکه بگو خیالت راحت.. تا فردا خشکه شلوارت. شوهرمنم سنش 23و نیمه. هنوز ب پختگی عقلی نرسیدن. بعد منم همسن توام. شوهر منم گاهی بخاطر چیزای کوچیک دعوا راه میندازه البته خودمم غد و لجبازم. شوهر تو هم سن ش کمه مونده تا صلور و عاقل بشه

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏      

اسی جان چند سالگی ازدواج کردین هردو چند ساله با همید

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏