2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم 😭😠😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 51 پست
عزیزم میشع بهم بگی سیاست مثلا چجوری چیکارکنم اخه خودمم کمی غدو لجبازم 

بخاطر زندگیت و بچت کوتاه بیا یکم نمیگم سکوت کامل کن

وقتی داره بحث میکنه سعی کن با خنده و ناز و سیاست بپیچونی وقتی عصبانیه نرو سمتش باهاش اصلاااا بحث نکن آرومتر شد ببین چطور میاد منت کشی. اشتباهت اینه باهاش دهن ب دهن میشی

حیف توبه های بعد اون گناه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشع بهم بگی سیاست مثلا چجوری چیکارکنم اخه خودمم کمی غدو لجبازم 

الان شوهرت همه نقطه ضعفای تورو پیدا کرده توهم خودتو بزن به بیخیالی حساسیتتو نسبت به خانوادش کمتر کن چون هرچی بیشتر بگی اونم متقابلا بیشتر میره سمتشون تا حرصت بده وقتی ازونجا برمیگرده با روی خوش ازش استقبال کن سعی کن رابطه دو باهاش صمیمی تر کنی و روابط جنسی رو گرمتر کنی 

الان شوهرت همه نقطه ضعفای تورو پیدا کرده توهم خودتو بزن به بیخیالی حساسیتتو نسبت به خانوادش کمتر کن ...

اره چون همش بهم میگه چرا زورت میاد بچه رو میبرم یا خودم میبرم با اینکه من هیچی نمیگم فقط بعد اومدنش رفتارم سرد میشه بهش محل نمیدم

اره چون همش بهم میگه چرا زورت میاد بچه رو میبرم یا خودم میبرم با اینکه من هیچی نمیگم فقط بعد اومدنش ...

اصلا نه فقط مردا من خودم اگه شوهرم بهم بگه بچه رو نبر پیش خونوادت بیشتر از قبل هم میبرم چون هیچ انسانی با زور نمیتونه کنار بیاد الان شما هم همسرت از لج اینکارو میکنه