2777
2789
عنوان

بلاخره خونه میخریم😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2619 بازدید | 156 پست
وآقا شماها مغزم دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس زن چه غلطی میکنه تو اون رندگی؟؟؟؟؟؟صب تا شب بسور بساب اتو کن ...

چی بگم ولا من تو زندگی خیلی اذیت شدم شوهرم هم خیلی زحمت کشیده ولی بفکر اینکه سرایه مال کدوممون باشه نیستیم به فکر بچه هایم هرچی داریم مال اوناست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله با دل خوش توش زندگی کنیفقط حواست باشه پس انداز برای خودت جمع کنیوفقط به امید این نباشی که ...

سلامت باشی

بله درست میگید

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

همه مردا ذاتشون بد نیست که زیر همه چی بزنن وقتی طرف قول داده لابد میخره هرکسی بیشتر طرف خودشو میشناس ...

خخخ خیلی خوبه انقدر خوشبینی ببین اگر آدم تو این دوره زمونه انقدر خوشبین باشه واقعاً جای حسادت داره این مطمئناً یعنی شما اصلاً ندیدی و به گوشت نخورده چه مردایی می‌تونن تو این مملکت زندگی بکنن و چه بلاهایی به سر زناشون میارن برای فرار از مهریه و اینا ... ولی هیچ وقت آدم نقدو ول نمی‌کنه نسیه رو بچسبه هیچ وقت این کارو نکنید هیچ وقت دارایی زندگیتونو همه رو ندید دست شوهره که شوهره بهتون بگه یک روزی برات می‌خرم یه روزی پشیمون میشید که اون موقع پشیمونی هیچ فایده و سودی براتون نداره

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
پس این همه تاپیک خیانت که مثل چشماشون اعتماد داشتن چیع؟؟چرا شوهرش به این اعتماد نداره؟

اگه اینجور باشه سنگ روی سنگ بند نمیشه او آقاهه اگه میخواست همون اول برا زنش طلا و ماشین نمیخرید که الان بخواد با منت بگیره 

بخدا من اینجا تو نی نی سایت میبینم که هر چی میشه میگن نصفشو بزن به نام خودت یا طلا نده یا نمیدونم هزار و یک چیز دیگه 

فقط از مرد انتظار دارن مثل خر کار کنه بیاره واسه خانم خوب اون طلا رو هم همسرش براش خریده 

اگه از خونه باباش اورده بله حق داره بگه بزن به اسمم و مرد باید همون اندازه بزنه به اسم خانمش 

در غیر ایک صورت این چیزا دعوا کردن نداره نهابت مرد خودش خواست میتونه بگه فلانی ببا نصف نصف یا اصلا به اسم تو باشه 

همه مردا ذاتشون بد نیست که زیر همه چی بزنن وقتی طرف قول داده لابد میخره هرکسی بیشتر طرف خودشو میشناس ...

خب چرا همین الان قولشو عملی نمیکنه؟؟ وعده سر خرمن میده؟ اگه طلاشو فروخته بودی جای بدهیش حرفی نبود اما الان این خونه حاضر و امادس چرا نزنه؟

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
این زندگی مطمئن باش جنگه می‌دونی چرا چون طرف داره طلاهاشو می‌فروشه ماشینشو می‌فروشه میده شوهرش شوهرا ...

خانوم عزیز اون طلا و ماشین روهم همسرش خریده شما واقعا زندگی رو جنگ میبینی اگه کمک نکنیم و پشت هم نباشیم نمیشه زندگی کرد 

کیف اون خونرم همین خانوم میبره قراره توش با ارامش زندگی کنه و استفاده کنه 

با اینکارا فقط زندگی بقیه رو سرد میکنید کاش میدونستید همین حرفاتون چقدر رو این خانوم تاثیر میزاره و بار منفی داره 

آره واقعااز اون بدتر یه عده زن نی نی سایتتی که میان میگن اعتماد باید باشه و فلان و اینا این حرفا بین ...

کاص یکی مثل شما رو قبا دیده بودم و راهنماییم میکرد ..من یک زخم خورده ام و طلاهام فروختم از همه چی گذشتم سالها نپوشیدم سفر نرفتم بی نهایت قناعت کردم که صاحب خونه شیم قرار بود بنامم بزنه از زیرش در میرفت ...آخرشم بعد  هفده سال زندگی دست خالی جدا شدم ...به هییییچ مردی اعتماد نکنین

فراموش میشم مثل شمعی که ذره ذره خاموش میشم از یاد میرم مثل نسیمی اومدم مثل باد میرم واسه روزایی که نیستم میخونم به خدا که دوست داشتم واسه شبایی که نیستم میخونم به خدا که دوست داشتم اگه صدای من از خاطرها رفت آقا نبر از یادم💚

بخدا من اینجا تو نی نی سایت میبینم که هر چی میشه میگن نصفشو بزن به نام خودت یا طلا نده یا نمیدونم هز ...

اره دیگه

اون طلاها و ماشین پول مرد بود و همینجوری به زن داده بود 

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

همین اعتماد کافیه برا زندگیت عزیزم خوشبخت بشی تو خونت انشالا

سلامت باشی انشاالله 

هزاااران بار مبارکت باشه پر ازخنده و شادی باشه براتون،برای منم دعا کن بتونم خونه بخرم بزودی 🙏

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
چون مردای خودتون بد بوده چرا همه رو بد میبینینمن اعتماد دارم بهش

سوال اینه که اون چرا به تو اعتماد نداره؟

مگه نمیگی مرد تو خوبه،؟

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند