2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم 😭😠😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 51 پست
شوهرم نمیره خودمن نمیتونم بنظرت مشاوره ۱۴۸۰ خوبه 

والا این که گفتی رو نمیشناسم و نمی دونم چیه کیه کجاست ، به نظرم بشین با شوهرت جدی صحبت کن ، بگو حالا که حرف هم رو نمی فهمیم بهتره با یه نفر سوم که کاملا بی طرف هست صحبت کنیم ببینیم اون چی میگه ، سعی کن راضیش کنی 

خدایا منو به عشقم برسون🙏🙁 آمین یا رب العالمین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم بنظرت جواب میده البته من اعتماد بنفسم خیلی کمه خیلی 

اره عزیزم . با شوهرت مهربون باش 

ولی تو جه اصلی روی خودت باشه . به خودت بها بده . سعی کن هر روز نسبت به دیروز یه پیشرفت کوچیک کنی 

دکوراسیون خونه رو عوض کن . اسفند دود کن . شعر بخون 

سعی کن کتاب دانلود کنی بخونی معلوماتت بره بالا و..

وقتی نمیسازین جدا شو

اما اگه میتونی تو لج نکن از اونم بخواه لج نکنه

حالا که کارهایی که تو میگی و لج میکنه یه طوری وانمود کن که از رفتن به خونه ننش خوشحالی دیگه نمیره😂

اینجیمه اورگیم بختیمیزقارادااولساکفنیمیز آق اولاجاخ🥺🥺🥺🥺🥺آنا کاش یوخویا گالایدون
وقتی نمیسازین جدا شو اما اگه میتونی تو لج نکن از اونم بخواه لج نکنه حالا که کارهایی که تو میگی و ل ...

مگع از این ب بعد خودمو خوشحال نشون بدم البته اون قشنگ از نگام میفهمه ک من ناراحتم یا خوشحال 😐

این چه توصیه ایه؟ هرچی میشه زرت طلاق

چون وقتی هم خودت بچه ای و هم شوهرت و توی زندگی بهت بی احترامی میکنه و حد و مرز خودشو ندونه باید طلاق بگیری و یه زندگی عالیتر بسازی برا خودت.

خدایی که به شدت کافیست😍... 

بچه ها توروخدا هرچیزی میشه زود طلاق رو پیشنهاد ندین زندگی مگه شوخیه با اختلافای کوچولو از هم بپاشه عزیزم شما هم سعی کن یکم با سیاست رفتار کنی بخدا همه مردا بچه کوچولون با زبون خوش نرم میشن با لجبازی هیچ مردی رام نمیشه

بچه ها توروخدا هرچیزی میشه زود طلاق رو پیشنهاد ندین زندگی مگه شوخیه با اختلافای کوچولو از هم بپاشه ع ...

عزیزم میشع بهم بگی سیاست مثلا چجوری چیکارکنم اخه خودمم کمی غدو لجبازم 

چون وقتی هم خودت بچه ای و هم شوهرت و توی زندگی بهت بی احترامی میکنه و حد و مرز خودشو ندونه باید طلاق ...

عزیزم همیشه ک نباید رابطه رو تعویض کرد باید تعمیرش کرد این دو تا سنشون کمه شوهرش راحت میتونه ب راه بیاد اگ اسی یکم صبورتر باشه

حیف توبه های بعد اون گناه.