تو زندگیمون حرمت ها رفته شوهرم خیلی بی احترامی میکنه همش میخواد منو حرص بده مثلا اگ بدونه فلان کار یا حرف منو ناراحت میکنه از قصد انجام میده مثلا امروز گفت شلوارمو بشور من یادم رفت الان بهم گفت شستی گفتم یادم رفت الان میشورم ی اشوبی ب پا کرد بهش هرچی میگفتم یادم رفته میگه چ حافظه گوهی داری یا همش تیکع میندازه بهم کلا احترام تو زندگیمون بی معنیه الان بخاطر بچم میخوام خودم زندگیمو از اول بسازم اخه خودم خسته شدم همش دعوا سنمونم کمه من ۲۱ شوهرم ۲۲ نگید چرا با بچع ازدواج کردی دیگه قسمتم همین بوده کمکم کنید چجوری زندگیمو از نو شروع کنم
والا این که گفتی رو نمیشناسم و نمی دونم چیه کیه کجاست ، به نظرم بشین با شوهرت جدی صحبت کن ، بگو حالا که حرف هم رو نمی فهمیم بهتره با یه نفر سوم که کاملا بی طرف هست صحبت کنیم ببینیم اون چی میگه ، سعی کن راضیش کنی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه ها توروخدا هرچیزی میشه زود طلاق رو پیشنهاد ندین زندگی مگه شوخیه با اختلافای کوچولو از هم بپاشه عزیزم شما هم سعی کن یکم با سیاست رفتار کنی بخدا همه مردا بچه کوچولون با زبون خوش نرم میشن با لجبازی هیچ مردی رام نمیشه