مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حتی اگر کاریت هم نداشته باشن نزن،خدا میدونه چ مشکلاتی ممکنه برات پیش بیاد،ما تو اینترنت و عکسا فقط بخش خوبشو میبینیم،با ورزش قطعا میشه درستش کنی،یکم زمان بره ولی سالمه
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
اره عزیزم درست میگی من کلا نمیخوام دست به اینجور چیزا بزنم چون هنوز ۲۲ سالمه بدتر بعدا کج مج میشه بد ...
خوبه،امیدوارم اونجوری که دوس داری بشه❤