2777
2789

خانم دکتر سما سادات، روان‌شناس کودک و نوجوان هستند. خیلی تعریف ایشون را شنیدم. کسی قبلاً پیش ایشون رفته؟

مطبشون، تهران، خیابان ظفر هست

۲۲۶۴۳۴۹۲

۲۲۶۴۳۴۹۳

تعداد رای : 2
نظرسنجی
خانم دکتر سما سادات
1
50%
پیشنهاد شما چیه؟
1
50%

بچه ها من خیلی دنبال یه دکتر میگشتم که دخترمو ببرم روانشناسی یکی از دوستام بهم معرفی کرد دکتر مجید مظفر رو خیلی کارشم عالی بود الان دیگه هر 2 ماه یک بار میریم به نظرم واقعا تاثیرگذاره

اینهایی که میگید اصلا پروانه کار ندارند

لطفا دست از تبلیغ بردارید

و دوستانی که نا آشنا هستند لطفا سایت سازمان نظام روانشناسی را چک کنید و گول این روانشناسان تقلبی رو نخورید

فقط کافیه در گوگل روانشناس کودک را سرچ و بهترینشون که کد نظام دارند و بازخورد خوبی دارند را انتخاب کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینهایی که میگید اصلا پروانه کار ندارند لطفا دست از تبلیغ بردارید و دوستانی که نا آشنا هستند لطفا ...

لطفاً بدون اطلاع، تهمت نزنید. خانم دکتر سما سادات، هم مجوز نظام روانشناسی دارند، هم مترجم کتاب خلاصه روان پزشکی کاپلان-سادوک هستند، هم بیشتر از ۳۰ مقاله دارند، در دانشگاه هم تدریس می کنند. شما خودتون مواظب باشین گول روانشناسان زرد را نخورید. آن را که حساب پاک است، از محاسبه چه باک است. در ضمن، پیشنهاد میکنم حتماً «دکتر سما سادات» را در گوگل سرچ کنید و رزومه قوی ایشان را ببینید. ایشان فارغ التحصیل دانشگاه تبریز (سراسری) هستند، یعنی سوادشون خیلی بالا هست که تونستن دکترای بهترین دانشگاه قبول بشن.

زود قضاوت نکنید و تهمت نزنید. اگر شما هم روانشناس خوب میشناسین، نظرتون را محترمانه اعلام کنید. من هم چون شناخت کافی از استادم دارم و قبولشون دارم، تبلیغ ایشون را میکنم.موفق باشید

لطفاً بدون اطلاع، تهمت نزنید. خانم دکتر سما سادات، هم مجوز نظام روانشناسی دارند، هم مترجم کتاب خلاصه ...

ایشون دارای پروانه نظام روانشناسی نیست عزیزم

خیلی راحته توی سایت سازمان نظام روانشناسی لیست نفرات دارای مجوز هست و اسم ایشون نیست خودتون هم برید چک کنید

عزیزم، من مشاوره های تلفنی و آنلاین خیلی زیادی رفتم، بنظر من مشاوری که از بین این ده پونزده تا مشاوری که رفتم درجه یک و کار بلدوحرفه ای و دلسوز  باشه فقط مشاور خودمه، تازه خیلی منصفانه کار میکنه نرخ مشاوره های حرفه ای الان زیر ۴۰۰-۳۰۰ تومن نیست ایشون برای جلسه تلفنی اونم یکساعت فقط۱۹۷ میگیره, خداییش مفته....برا یکساعته های آنلاین هم که بصورت ویس و چت هست ۱۷۹

من مشکلاتی که با همسرم داشتم و این مشاور حل کرد، مشکلاتی که با دخترم داشتم حل شد، تازه مدرک انگلستان رو دارن تو زمینه خانواده،فردی،کودک،ازدواج و طلاق و....

همیشه دعا گوشون هستم، شمارش و میذارم که اگر کسی خواست باهاش ارتباط بگیره، پیامک بدین جواب میدن،هرپیامرسانی هم پیام بدین باز جواب میدن

09143640458

اینستاشون: moshavere.onlineee

باور کنین تبلیغ نمیکنم، چون کارش خوبه واقعا تعریفیه و دارم تعریفش میکنم، همه جاهم معرفیش میکنم چون واقعا درجه یک هستن

عزیزم 

دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی با دو شعبه فعال در شمال و شرق تهران همه ازشون تعریف میکنند 

من دخترم مشکل بیش فعالی و عدم توجه و تمرکز داشت مدیر دبستان دخترم ایشون رو معرفی کردند 

با نقشه مغزی رنگی که در کلینیک پاسدارانشون انجام دادم 

این مشکلات ریشه یابی شد  و از طریق نوروفیدبک برطرف شد 

ممنون از خانم دکتر ساداتی و کادر درمانی ایشون 

خط ویژه جهت رزرو وقت در شعبه گیشا و پاسداران:

۰۲۱۸۲۸۰۸۵۸۸