2777
2789

واقعا با این نتیجه رسیدم که بیشتر تاپیک هایی که اینجا میخونم کاملا دروغه و کاملا زاییده ذهن استارتر عزیز و به ظاهر محترم می باشد! دیروز یه تاپیک دیدم خیلی پر بازدید شده بود و خیلی هم ترحم گرفته بود ، دربارش نمیگم چون به جنگ علاقه ندارم! ولی من مطمئنم یه جایی مخصوصا قسمتهای اولیه رو خونده بودم متنی که واو به واو تکرار شده بود!! و استارتر اونا رو در غالب زندگی خودش به خورد احساس پاک ما داده بود!

یا اون خانمی که یه توییت رو با چند تا عکس از یه مدل به عنوان داستانی برا ما عنوان میکرد و با هر ابراز احساس ما ابراز دلشکستی میکرد! یا اون خانمی که یه عالمه عکس نتی رو به عنوان کادوهایی که برای نامزدی جاریش خریده و‌خودش با دست خودش تزیین کرده خودش رو جاری خیلی خوب جلوه میداد و خوش سلیقگی کاذبشو تو حلق ما فرو میکرد ! یا اون دوستی که عکس پالتو نتی رو به عنوان یه خرید گرون بهمون نشون میداد و حتی وقتی همه متوجه نتی بودن میشن بازم کوتاه نمیادو  میگه اون عکسا مال منه زدن تو نت ! 

و .... و ..... و.....و حالا منظورم اینکه چرا آخه ؟ هدفتون چیه ؟ چرا از احساسات دیگران سو استفاده میکنید ؟ چرا فضای مجازی رو هم الوده میکنید؟ چرا کاری میکنید که دیگه کسی به کسی اعتماد نکنه ,که دیگه کسی با کسی همدردی نکنه ؟ اگه حس تخیلتون قویه بسم الله شروع کن به نوشتن داستان بنویس دروغ چرا ؟ واقعا چرا ؟ با شمام دوست عزیز ! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله درسته.ولی شنونده باید عاقل باشه مخصوصا که دست خیلی از کاربرا رو شده نمیدونم چطور باز اعتماد میک ...

الان داشتم یه تاپیک‌ میخوندم که باز دروغ بودو همه یکصدا داشتن استارتر رو‌حمایت میکردن و کاری که ازشون میخواست رو‌انجام میدادن .فقط با یه نگاه به تاپیکاش معلوم بود کاملا دروغه چون به جا از بچش گفته بود و یه جا از دوست پسری که نمیخواد دختریسو بگیره .... چی بگم والا 

مریضن مریض

فقط میخان ملت رو ایسگا کنن

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 

من اگر قرار باشه رمان بنویسم میام اینجا دروغ میگم

مثلا من یه داستانی تو ذهنم میخوام بدونم چی جنجالیش میکنه که کتاب پر فروش باشه، تاپیک های پر بازدید خیلی میتونه کمک کنه

مثلا تو دنیای من باور کردنی نیس کسی که خواهر داره و شوهر خواهر میاد خونشون، دو ماه حموم نره!! اما وقتی نینی سایتیا باور میکنن یعنی دو ماه حموم نرفتن منطقیه

پس اگر تو کتابم بنویسم برای مخاطب جنجالی و باور پذیره

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖