2777
2789
عنوان

امروز میریم محضر برا طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2142 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که خیلی شیک لباس سفید پوشیدم کلی تیپ زدم آرایشم کرده بودم رفتیم جدا شدیم بعدم بهم دست دادیم آرزوی ...

چه با کلاس😄

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

نگران نباش برا اونم مهم نیست.

اونم دقیقاً داره همین نقشه رو می‌کشه خیالت تخت

کاربری اقا  kurd  خانم ما مرد نیستیم لااقل تو زن باشفروشندگان خوبی بودیم !؟(.تو مرا من تورا) کدام یکی آزما ............!!!؟          
اخم و اینا اصلا نداشته باش خیلی ریلکس و عادی فکر کن برای کار دیگه ای رفتی نه طلاق همینجوری حرصش در م ...

ای وای😞😕

به امید  روزی که همچین تاپیکی بزنم

صبر داشته باش ،باز میشه این در،صبح میشه این شب      برای آرامش و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستید 🌺🥰

برو ارایشگاه و یه تیپ عااالی بزن حسابی خوشگل شوووووو 

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 

اول که ان شاءالله هرچی خیره پیش بیاد براتون بعد به نظرم خودتو تابلو نکن که مثل مهمونی تیپ بزنی و... خود خود خوب ومهربونت باش لباس مرتب

نه روی خیلی شاد که مشخص بشه از قصده 

نه خیلی غمگین

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
شینیون کنه😄

رنگ موهاشو عوض کنه لنز بزاره شینیون کنه لباس عروس بپوشه مژه بزاره ارایش غلیظ کنهههه

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇