2777
2789
عنوان

کسی تا حالا خواب امام حسین رو دیده

587 بازدید | 29 پست

نباید به بقیه بگیم که این خواب و دیدیم؟پس چه جوری تعبیرش کنم اگه نباید به کسی گفت ؟

ای ساربان آهسته ران که آرام جان گم کرده ام /آخر شده ماه حسین من میزبان گم کرده ام/در میکده بودم ولی بیرون شدم از غافلی /ای وای از این بی حاصلی عمر جوان گم کرده ام/پایان رسد شام سیه آمد حبیب منظره/اما خدا حالم ببین من یار را گم کرده ام/ای وای از این غوغای دل از دلبرم هستم خجل/وقت سفر ماندم به گِل من کاروان گم کرده ام/نعمت فراوان دادی ام منت به سر بنهادی ام/اما ببین نامردی ام صاحب زمان گم کرده ام/من عبد کوی عشقمو من شاه را گم کرده ام/آقا تو را گم کرده ام /دل بشنو این نامه چنین/با خون دل ای مه جبین/ اما ببین بخت مرا نامه رسان گم کرده ام/شرمنده ام اما بگم آقا تو را گم کرده ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم‌‌ دو سه بار خواب دیدم 

رفتین دنبال تعبیرش؟

ای ساربان آهسته ران که آرام جان گم کرده ام /آخر شده ماه حسین من میزبان گم کرده ام/در میکده بودم ولی بیرون شدم از غافلی /ای وای از این بی حاصلی عمر جوان گم کرده ام/پایان رسد شام سیه آمد حبیب منظره/اما خدا حالم ببین من یار را گم کرده ام/ای وای از این غوغای دل از دلبرم هستم خجل/وقت سفر ماندم به گِل من کاروان گم کرده ام/نعمت فراوان دادی ام منت به سر بنهادی ام/اما ببین نامردی ام صاحب زمان گم کرده ام/من عبد کوی عشقمو من شاه را گم کرده ام/آقا تو را گم کرده ام /دل بشنو این نامه چنین/با خون دل ای مه جبین/ اما ببین بخت مرا نامه رسان گم کرده ام/شرمنده ام اما بگم آقا تو را گم کرده ام

به هیچکس نگو چون تجربه دارم بهتون میگم

باعث میشه تو خوابت نیان

البته خودتم میتونی تعبیر کنی

اگه میخوای تعبیرش بدونی به یه ادم مطمئن بگو که تعبیر خواب رو بلد باشه و خوب تعبیر کنه

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

سلام

از اونجایی که شیاطین نمیتونن خودشونو به شکل اولیای خدا دربیارن پس دیدن معصومین قطعا خوب هست دلیل اینکه میگن نباید برای کسی تعریف کنید اینه که اون فرد معصوم به شما اعتماد داشته که به خوابتون اومده پس درست نیست به دیگران بگید یه جورایی مثل راز مگو هست

سخن صحیح را بپذیرید حتی اگر گوینده ی آن خود به آن عمل نکند.پیامبر(ص)  🌺🤵عده ای میگن اینجا سایت بارداری و زایمانه در نتیجه مختص خانم هاست و حضور آقایون بی مورده که واقعا مایه ی تعجبه چون محتوای تاپیک ها چیز دیگه ای میگه و با یه نگاه اجمالی به تاپیک های خصوصا پربازدید میبینید که اکثرا در مورد هر چیزی صحبت میشه جز در مورد بارداری و زایمان که اگر غیر از این بود حتی دختران مجرد هم عضو نمیشدند چه برسه به آقایون چون براشون جذابیتی نداشت! در ضمن آقایون میتونن اینجا شناخت بهتری نسبت به خانم ها پیدا کنن که بعد ازدواج در زندگی زناشویی به کمکشون میاد پس با حضور آقایون داخل سایت کنار بیاید و حساسیت به خرج ندید و هر زمان براتون مزاحمت ایجاد کردند براشون گزارش بزنید یا از طریق پیام خصوصی به نی نی یارهای محترم اطلاع بدید تا برخورد کنند در غیر این صورت صرفا بابت حضورشون بازخواستشون نکنید و حرف زشت نزنید چون اینطوری فقط شخصیت خودتونو زیر سوال میبرید 🤵🌺 ((دروغ، سرآغاز همه ی بدی هاست.)) حضرت علی(ع)
خودت باید تعبیر کنی ناراحت بودن امام یا خوشحال از دستتون؟ کلا خوشحال یا ناراحت

خوشحال بودن ولی گفت باید از دونفر حلالیت بگیری که بتونی با من بیای 

بیدار که شدم رفتم از اون دو نفر حلالیت گرفتم 

سلام از اونجایی که شیاطین نمیتونن خودشونو به شکل اولیای خدا دربیارن پس دیدن معصومین قطعا خوب هست دل ...

سلام

آخه خیلی ذهنمو مشغول کرده باید حتما تعبیرش کنم چون گفتن باید حلالیت بگیری بعد میتونی با من بیای

اگه دوست داری بیا پی وی بگو برات بگم تعبیرش رو طبق جیزایی که میدونم چون من کلا زیاد خواب حقیقی میبین ...

میشه درخواستمو قبول کنین🙏❤