سلام بچها ماامروز اساس کشی داشتیم شوهرم بدون هماهنگی ما قرار بود 24بریمیدفعه گف ن امروز باید بریم خلاصه با بدبختی ما جمعو جور کردیم کلیم بحث کردیم خلاصه این بردارشوهر من تهران زندگی میکنع هروقت میخاد بیاد اینجا اصلا زنگ نمیزنه یهو مثلا پنج دقیقهمونده برسه خونه ما زنگمیزنه من اینجام کجایین من هزار بار ب شوهرم گفتم بش بگو حداقل ی دوساعت حداقل ی ساعت قبل زنگبزنه شاید ما خونه نباشیم حتی ب مادرشوهرمم گفتم اما توجه نمیکنن کلا بی عارن ...خلاصه امروز زنگزد تو این هاگیر واگیر من اومدم گوشی بدمب شوهرم نفهمیدم گوشیو دستم خورده برداشتم ب شوهرم گفتم الان وقت زنگ زدنه اخع با عصبانیت گفتم..بد مث اینکه اون شنیده بود فلان شوهرم عدرخواهی کرد گف ما اساس کشی داریم فلان اونم گف من اومدم فیلمعروسی خواهر زنمو بگیرم زنمو خواهرش میاناونجا اونام یکی دیگروبرداشتن اوردن اینجا بخدا اصن من حال نداشتم کلی خونه شلوغ اونام اومدن دیدن خیلی شلوغه رفتن حالا شوهرم ناراحته میگه من مگهتا حالا ب خانوادت بی احترامی کردم من گفتم منکه نمیدونستم ببخشید...من میدونم خیلی اشتباه کردم حالا نمیدونم چی کنم ب بردار شوهرم چی بگم خیلی خجالت کشیدم ب نظرتون چیکار کنم
بهترین کار اینه که به برادر شوهرت بگی که ببخشید خودتون حتما می دانید اسباب کشی چه کار اعصاب خوردکنی هست،علاوه براین ماهم عجله ای امروز تصمیم گرفتیم جمع کنیم درصورتی که امروز قرارمون نبود
خلاصه اگه تندبرخورد کردم معذرت میخوام
شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ی خرده واقع بین گرانه نظر بدین شوهرت بنده خدا راست گفته
اره من خیلی اشتباه کردم فشار عصبی بهم اومده بود یدفعه بدون هیچ هماهنگی اساس کشی کردیم شوهرم جلوبابام برداشت گف من تا خالا ب خانوادت ی احترامی کردم مگه بابامم ناراخت شدگف همون مونده فقط بمنم بی احترامی کنید اونم ناراحت شد نمیدونم چیکارکنم
شما خودت بجا اینکه به بقیه بگی که بهش برسونن خودت مستقیم بگو داداش میای قدمت رو سر ولی شاید ما خونه نبودیم تو ۵ دقیقه چطور خودمونو برسونیم خونه
یکی دو ساعت قبلش خبر بده
زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه میتوان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴بیا واقعبین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون میگفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه میتوان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴بیا واقعبین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون میگفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒