2777
2789
عنوان

دلنوشته برای فرزند نداشتم 💔

440 بازدید | 29 پست

امروز هم مثل همه روزهایی ک تو نیستی دارم تو تنهاییم به بودنت فکر میکنم به صدای خنده ها و گریه هات...به صدای نفس هات تو خواب شیرینت😴 همه حواسم جمع میکنم ک سر صدام تا اشپزخونه خواب نازت به هم نزنه...کجایی عزیز مامان ک خونه ساکت و بی روح مامان و بابات شلوغ کنی...خبر داری که پسرخاله ها و دختر دایی هات بزرگ شدن...یه پسرعمه شیطون داری که همیشه بهم میگ زندایی کی نی نی تون میاد با من بازی کنه😍 

خیلیا منتظرتن اما انتظار من یه جور دیگست...اخه من مامانتم ...ولی تا تونباشی که کسی منو مامان صدا نمیکنه...

عزیز دل مامان تو رو از حضرت زهرا خواستم ک دستای کوچولوت تو دستم بزاره ...میدونم میای و همه رنج های این 10 سال رو تموم میکنی...

😢

توراهی داری عزیزم؟😍😍😍

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استار عزیزم از ته دلم برات دعا کردم 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🥰

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

عزیزم لنشالله خدا هرچه رودتر دامنتو با دستای مهربونش سبز میکنه من مطمعنم خدا خیلی مهربونه 😍❤️💞💞💞💞

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

فداتشم ایشالله زودی مامان میشی دلم گرفت میدونی منم پنج سال از این دلنوشته هاداشتم الانم هرموقع چشمم به دفترمیفته بغضم میگیره 😭😭😭

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
فداتشم ایشالله زودی مامان میشی دلم گرفت میدونی منم پنج سال از این دلنوشته هاداشتم الانم هرموقع چشمم ...

نی نی دوم ناخواسته اس؟

فاصلشون چقدره؟

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

نی نی دوم ناخواسته اس؟ فاصلشون چقدره؟

اره عزیز اولی تازه ده ماهش شده دومی هم تازه شش ماه 

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭