2821
2789
عنوان

تا حالا خودکشی کردید؟من کردم😞

911 بازدید | 44 پست

سلام 

حدود شش ماه پیش بود که ۱۲ تا قرص متفورمین خوردم که بمیرم 

حالم اونقدری که فکر میکردم بد نشد ولی خب اینکه بشینم ی گوشه منتظر مرگم باشم حس بدی بود و خانوادم بردنم دکتر و بهش گفتن احمقانه ترین کار و ممکن و کردم و ممکن و بود اکسیژن به مغزم نرسه و برم تو کما

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم

ن چون از مرگ میترسم☹️

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وقتی چند وقت گذشت یکم به زندگی برگشتم فهمیدم همیشه قبل از هر تصمیمی باید چند لحظه از دور به زندگی نگاه کنم ببینم دو سال دیگه کجام و این لحظه چقدر برام مهمه

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
ن چون از مرگ میترسم☹️

قطعا هممون از مرگ میترسیم

ولی خب ی وقتایی آدم میبره

شانس اوردی دچار مشکل روحی و روانی نشدی

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
قطعا هممون از مرگ میترسیم ولی خب ی وقتایی آدم میبره

خب آره ولی من همون ترسه جلومو میگیره

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
زمانی که با عشقم دوست بودیم دقیقا دقیقا یروز قبل اینکه بهم برای اولین بار بگه دوست دارم با خودم گفتم ...

ببخشید کاتر چیه؟؟🤨

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
زمانی که با عشقم دوست بودیم دقیقا دقیقا یروز قبل اینکه بهم برای اولین بار بگه دوست دارم با خودم گفتم ...

به جاش تجربه شد که یکم صبر کنی 

خدار‌وشکر کن برای به دست آوردن این تجربه هزینه بیشتری ندادی

نه هیچوقت به خودکشی فکر نکردم و از رحمت خدا ناامید نشدم

وقتی که بیوگرافی خودمو اینجا نوشتم یه عده بهم درخواست دادن و گفتن مشکل ما در مقابل مشکلات تو واقعا چیزی نیست که بخواییم خودکشی کنیم

واقعاً منصرف شدن 🙂

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

2825
2823
2791
2779
2792