2821
2789
عنوان

تا حالا خودکشی کردید؟من کردم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 44 پست
آدم ی وقتایی به همه چیز شک میکنه حتی رحمت خدا اخه چرا ما باید انقدر عذاب بکشیم؟

عذاب خدا هم زیباس .

خدا آدم رو با سختی ها امتحان میکنه.چقدر لذت بخشه که تو این امتحان الهی پیروز بشی بعد اون دنیا یهو ببینی خدا با خوشی برات جبران کرده.بعد اونجاس که اونایی که این دنیا مرفه و بی غم بودن حسرت زندگی آخرتی تو رو میکشن.

مهم آخرته ‌

من تو اوج سختی ها یاد این جمله می افتم:ما ابد در پیش داریم بخاطر صد سال دنیا ابد رو خراب نکنیم

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا از مرگ نمیترسم اصلا از مرگ طبیعی نمیترسم  ولی خودکشی رو از عذاب بعد از مرگش میترسم. گن ...

خب عاره دیگه آدم از عذاب بعدش میترسه ک هیچ وقت بخشیده نمیشه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
بفرمایید اسفند ماهِ سالِ ۷۶ توی یه روز برفی یه دختری از تبار آذربایجان به دنیا اومد...... اون دخت ...

عزیزم خیلی حس خوبی میگیرم وقتی کسایی مثل شما رو میبینم

انشالله همیشه موفق و سربلند باشید

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
عذاب خدا هم زیباس . خدا آدم رو با سختی ها امتحان میکنه.چقدر لذت بخشه که تو این امتحان الهی پیروز بش ...

مرسی بابت توضیحات عزیزم❤️

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
اره خداروشکر زود به خودم اومدم البته مشکلم حل نشده هنوز و افسردگی دارم و دوس دارم زودتر بمیرم  ...

اخه دوست من افسردگی شدید گرفت و اختلال شخصیتی هنوز پیدا میکنه و دو قطبی شده و فراموشی های طولانی در حد پدر مادر نشناسه، غش کردن و هزار مشکل

تازه اون خودکشی نکرد،  فقط مثل تو خیلی نا امید بود یهو یه چیزی شد و ترکید

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
اخه دوست من افسردگی شدید گرفت و اختلال شخصیتی هنوز پیدا میکنه و دو قطبی شده و فراموشی های طولانی در ...

ای بابا چقدر وحشتناک

باید حتما با ی روانشناس صحبت کنه اینجوری خیلی سخته

ای بابا چقدر وحشتناک  باید حتما با ی روانشناس صحبت کنه اینجوری خیلی سخته

روانپزشک و روانشناس و همه جور دکتری میره، از این کارای خطرناک نکن

کار یه بار میشه، کل زندگی رو از دست میدی و نمیمیری

اونوقت هرلحظه دیگه عذابه

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
روانپزشک و روانشناس و همه جور دکتری میره، از این کارای خطرناک نکن کار یه بار میشه، کل زندگی رو از د ...

واقعا پشیمون شدم

کاش کسای بیشتری میومدن از تجربه های ناموفقشون میگفتن که درس بشه بقیه تکرار نکنن

🥲😂منم کلی قرص خوردم چیزیم نشد صبحشم رفتم مدرسه🤦🏻‍♀️😂

لعنتی ما خیلی مقاومیم😂

2825
2823
2791
2779
2792