2821
2789
عنوان

تا حالا خودکشی کردید؟من کردم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 44 پست
منم دقیقا یه تخته متفورمین خوردم هییییچی نشد خداشاهده

آدم با آدم فرق داره منم فقط سرگیجه و حالت تهوع شدید داشتم چون از صبحش هیچی نخورده بودم پریودم بودم

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شانس اوردی دچار مشکل روحی و روانی نشدی

اره خداروشکر زود به خودم اومدم

البته مشکلم حل نشده هنوز و افسردگی دارم و دوس دارم زودتر بمیرم ولی دیگه به خودکشی فکر نمیکنم

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
خب آره ولی من همون ترسه جلومو میگیره

انشالله همیشه حتی تو بدترین روزا همیشه بترسی✨

آدم با آدم فرق داره منم فقط سرگیجه و حالت تهوع شدید داشتم چون از صبحش هیچی نخورده بودم پریودم بودم

منم دقیقا پریود بودم 

خب تو پریود خانوما از نظر روحی ضعیف تر میشن 

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉
اصلا بهش فکر نمیکنم

خوش بحالتون‌ که انقدر قوی هستید انشالله همیشه همینجوری بمونید

نه هیچوقت به خودکشی فکر نکردم و از رحمت خدا ناامید نشدم وقتی که بیوگرافی خودمو اینجا نوشتم یه عده ب ...

خوش بحالتون من خیلی ضعیفم 

اگر دوس دارید اینجا بخشی از مشکلاتتون و تعریف کنید

انشالله همیشه حتی تو بدترین روزا همیشه بترسی✨

🙁🙁

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
آره  فرداش بهم گفت دوست دارم باورم نمیشد دستمو گرفتم بودم رو دهنم گریه میکردم

اخی❤️

به سرم چندبار زده ولی وقتی یاد عذاب بعد از مرگش افتادم پشیمون شدم.لطف خدا بود که پشیمون شدم. دنی ...

آدم ی وقتایی به همه چیز شک میکنه حتی رحمت خدا

اخه چرا ما باید انقدر عذاب بکشیم؟

خوش بحالتون من خیلی ضعیفم  اگر دوس دارید اینجا بخشی از مشکلاتتون و تعریف کنید

بفرمایید

اسفند ماهِ سالِ ۷۶ توی یه روز برفی یه دختری از تبار آذربایجان به دنیا اومد......

اون دختر پدرش معتاد بود و مادرش سر ناسازگاری داشت و نمیخواست با پدرش زندگی کنه......

گذشت و دخترک شد ۷ سالش و مادرش برادرشو دنیا آورد انداخت رو دخترک و هیچ مسئولیتی قبول نمیکرد

دخترک با ۷ سال سن ناخناشو میگرفت بهش شیر خشک میداد جاشو عوض میکرد و برادرشو نگه می‌داشت......

گذشت و شد ۱۶ سالش....🙂

وقتش رسید که زندگیشو نجات بده.....

رفت سرکار و تو کارخونه قطعات خودرو کار کرد....

تو سرمای زمستون سگ لرزه میزد و تو گرمای تابستون عرق میریخت..... ولی ناامید نمیشد.....⁦☺️⁩

صبح ها وقتی که همه تو خواب ناز بودن اون دختر سینه خیز میرفت تا برسه به سرویس با وجود نگاه های خیره و پرسشگر آدما........🙂

روزا کار میکرد و شبا درس میخوند......⁦✍️⁩

علاوه بر درس خوندن به خونه زندگی هم میرسید.....

یه روز اومد دید باباش بازم نشسته داره میکشه.....

عصبی شد داد زد جیغ زد خودشو زد به زمین و زمان فحش داد صورت خودشو چنگ انداخت و باباشو انداخت بیرون......

ولی بعد از چند دقیقه به خودش گفت من درست میکنم من همه چیزو درست میکنم......🙂

رفت دست باباشو گرفت آوردش تو.....

با پشتکار و تلاش و همت خونه و ماشین خرید.....⁦☺️⁩

باباشم خودش برد کمپ ترک کرد.....

مامانشم برگشت.....

تمام دلایلی که برای خودکشی لازم بود رو داشت ولی خودکشی نکرد میدونی چرا؟......

چون خودکشی خیلی راحته ولی اسطوره ی زندگی شدن خیلی سخته......

کسی که عرضه ی جنگیدن نداره لیاقت برنده شدن هم نداره پس تلاش کن......🙂

میدونی اون دختر کی بود؟

من بودم......🙂⁦❤️⁩

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

2825
2823
2791
2779
2792