2777
2789
عنوان

خط چشم مات خیلی مشکی

4515 بازدید | 49 پست

سلام عشقایه من

حالتون چطومطوره

یه خط چشمی میخام که مات باشه و خیلی مشکی و خندیدنی نماله چون من میخندم از چشام اب میاد😁

ضد اب باشه بهتره

خط چشم مای پاریس بالکو گلدن رز فلورما گرفتم راضی نبودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مای مویی رنگ نقره ایش استفاده میکنم برای ایتفاده روزانه راضیم گابرینی هم شنیدم خوبه ولی استفاده نکردم

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
من مای مویی رنگ نقره ایش استفاده میکنم برای ایتفاده روزانه راضیم گابرینی هم شنیدم خوبه ولی استفاده ن ...

اره مای ماته و نمیماله منم فعلا دارم اونو استفاده میکنم ولی خیلی زود پاک میشه و تیکه تیکه میشه برا یساعت دوام داره

این حتی موقعی هم که صورتت رو میشوری دور چشاتو سیاه نمیکنه مث چسب میتونی پاکش کنی از رو چشم

این مات نیس خیلی ازشون بپرس این مارک ماتش رو بدن

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 

مات فقط من آکوآ میکشم با قلم...

فقط یه سوال؟ خط چشمو بالا پلک میکشن چرا از چشات آب بیاد خراب میشه؟ 

حتما بد اشکاتو پاک میکنی دستمالو یهو میکشی رو چشمت😑😑

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
مات فقط من آکوآ میکشم با قلم... فقط یه سوال؟ خط چشمو بالا پلک میکشن چرا از چشات آب بیاد خراب میشه؟& ...

ن بابا اصن دسمال نمیکشم گوشه چشمم اب جم میشه نوک خط چشم میماله اصن افتضاح میشه خط چشم کشیدنی فقط سعی میکنم نخندم دپرس شدم والا ینی چی اخه😂