2777
2789

من خیلی با بابام دعوا میکنم کلا🙁 

الانم حسابی دعوا کردیم«شرایط خانوادم از نظر ذوحی خوب نیست» خلاصه که حسابی دل شکستیم هم من هم اون « قابل توجهتون من عاق هم مادر هم پدر شدم🥲» خلاصه که حسابی بحث کردیم و دعوا کردیم « البته درگیری فیزیکی نداشتیم ایمبار بر خلاف سری های پیش» یه چیزایی گفتیم که خب هرکی باشه هم من هم اون یعنی قشنگ دلمون خورد و خاکشیر میشد حالا رفته تو اتاق لالایی بچگی هامو میخونه🥺😭من کلا با این لالایی همیشه بغض میکنم حالا اینم اینجوری میخونه با اینکه دلم خیلی شکسته ولی واقعا ناراحت میشم اشکم در میاد چیکار کنم؟ مغزم داره میپوکه🥲💔

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

چرا دعوا میکنی....یکم کوتاه بیا گناه داره ...برو ازش معذرت خواهی کن از این به بعد یکم آرومتر باش ...پدر و مادر فقط یدونن خدای نکرده اتفاقی بیفته براشون تا اخر عمر پشیمونی داره 

خوب دوست داره ، اگه براش مهم نبودی که ول میکرد مثلا بالای کن از کوچیکی میگفتن غذا نمیخوره می‌گفت سیره ، میگفتن درس نمی خونه می‌گفت بلده اصلا اهمیت نمی‌داد هیچ درگیری هم نداشتیم طبیعتاً 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دعوا میکنی....یکم کوتاه بیا گناه داره ...برو ازش معذرت خواهی کن از این به بعد یکم آرومتر باش ... ...

من شرایطم فرق داره 

راستش از هر نظر من بیشتر گناه دارم...💔ولی بازم این لالایی توی مخمه🥺💔

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
خوب دوست داره ، اگه براش مهم نبودی که ول میکرد مثلا بالای کن از کوچیکی میگفتن غذا نمیخوره می‌گفت سیر ...

این بهم اهمیت میده ولی ازم متنفره...🥲ظدیدا تنفر داره ازم هم نفرین هم عاق هم درگیری فیزیکی هم محروم کردن از رفاه و ارامش همشون رو در حقم ایفا کرده...🥲

کوتاه بیا اگه راه داره

نداره همش چلنج و دعواست🥲💔

نداره همش چلنج و دعواست🥲💔

شوهر منم خیلی اهل دعواست من به دخترم یاد دادم با زبون نرمش کنه مثلا تشکر کنه یا چیزی میخواد سریع بیاره ، چاره ای نیست ولی در عوض واقعا دلسوز دخترمه گاهی بهتر از من

شوهر منم خیلی اهل دعواست من به دخترم یاد دادم با زبون نرمش کنه مثلا تشکر کنه یا چیزی میخواد سریع بیا ...

من خسته شدم از من متنفره من ادم خوش اخلاق و مهربونی ام ولی وقتی حتی میخوام بغلش کنم میگه برو اونور حوصلتو ندارم🥺💔 چقد من بدشانسم...