2777
2789
عنوان

امروز رفتم در خونه اونی که با شوهرم فرار کردن😨😨😨😨😭😭😭😭🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 94875 بازدید | 164 پست
به نظرم کارت خوب نبود که رفتی دادوبیداد کردی   آبروی مسلمونو بردی  

ایما مسلمونن اینایی که منو با یه بچه آواره کردن مسلمونن

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برگشتش به چه درد استارتر میخوره؟

ب میگرد الا نه منظورم اون نیست که منظورم اینه اینه با داد و فریاد  که زده برمیگرده؟ نه ، خاب پس چه سودی داره رفتن استاتر 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

ببخشید من متوجه نشدم شما گفتی شوهرت با این خانوم ازدواج کرده بعد گفتی که زنه شوهر داره یعنی چی این؟ نمیشه که زن دوتا شوهر کنه که

ای ساربان آهسته ران که آرام جان گم کرده ام /آخر شده ماه حسین من میزبان گم کرده ام/در میکده بودم ولی بیرون شدم از غافلی /ای وای از این بی حاصلی عمر جوان گم کرده ام/پایان رسد شام سیه آمد حبیب منظره/اما خدا حالم ببین من یار را گم کرده ام/ای وای از این غوغای دل از دلبرم هستم خجل/وقت سفر ماندم به گِل من کاروان گم کرده ام/نعمت فراوان دادی ام منت به سر بنهادی ام/اما ببین نامردی ام صاحب زمان گم کرده ام/من عبد کوی عشقمو من شاه را گم کرده ام/آقا تو را گم کرده ام /دل بشنو این نامه چنین/با خون دل ای مه جبین/ اما ببین بخت مرا نامه رسان گم کرده ام/شرمنده ام اما بگم آقا تو را گم کرده ام

ببین ما یه آشنایی داشتیم که شرایط زندگیش خیلی شبیه تو بود، اینم شوهرش با دو تا بچه کوچیک ولش کرد رفت زن گرفت، دختره مظلوم هم اول پناه آورد به خونه پدر شوهرش، شوهر نامردش با زنه رفتن به شهر دیگه خونه گرفتن و این قضیه یک سال طول کشید، دختره آخر سر بچه هاشو گذاشت خونه مادرشوهرش و خودش هم طلاق گرفت، ولی دست روزگار چرخید و چرخید تا این که چهره اون زن کثیف که قاطی زندگی اینا شد برای پسره رو شد و پسره هم پشیمون از کردش، دیگه با پادرمیونی بزرگترا و چندین جلسه مشاوره و به خاطر بچه هاشون اینا دوباره با هم ازدواج کردن و اون زنیکه با این که به همین راحتی ها ول کن نبود ولی بالاخره تموم شد، خدا رو شکر در کمال ناباوری دوباره برگشتن سر زندگیشون، نمی دونی اون دوتا بچه تو مراسم ازدواج دوباره پدر و مادرشون چقدر خوشحال بودن، عزیزم شما هم توکلت به خدا باشه، یه سیب تا برسه به زمین صد بار می‌چرخه، از خدا خیر بخواه، خودش درستش میکنه

ایما مسلمونن اینایی که منو با یه بچه آواره کردن مسلمونن

خو الان اینجور دادوفریاد کردی آبروی خودت رفته 

بعدشم دخترشون مقصرولی پدرومادرچرا آبروشون بره

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
ببین ما یه آشنایی داشتیم که شرایط زندگیش خیلی شبیه تو بود، اینم شوهرش با دو تا بچه کوچیک ولش کرد رفت ...

آجی به حدی داغونم که از خدا فقط مرگ می‌خوام آخه آدم انقد پست و کثیف هرروزعکس می‌فرسته از خودشون که بغل همن من هم باید حرص بخورم هم بی پولی رو تحمل کنم 

ببخشید من متوجه نشدم شما گفتی شوهرت با این خانوم ازدواج کرده بعد گفتی که زنه شوهر داره یعنی چی این؟ ...

زنه شوهر داشت و با شوهرم در ارتباط بود شوهرش هم فهمید طلاقش داد الانم که با شوهرمن ازدواج کردن و رفتن تاپیک های قبلمهم هست

اگه همسرتون بهتون حسی نداره شما نسبت به اون بی توجهی کنید و انگار که دوس ندارین اون به شما نزدیک بشه همسرتون وقتی این واکنش شمارو میبینه به لج میفته و دوست داره که هرلحظه محبت شمارو نسبت به خودش احساس کنه

کاری نکنید که گویا شما دوست دارید اون به شما محبت کنه با این کار فقط پوست مردا رو میریزید . به مردا خوبی نیومده باید ی مدت سرد باهاش برخورد کنید تا قدر خوبی هاتونو بدونه و دلش برات تنگ بشه و بیاد سمتت البته بیش از حد هم شورشو در نیارید که موجب دعوا بشه خودتون کنترل کنید اوضارو

کاری نکنید که گویا شما دوست دارید اون به شما محبت کنه با این کار فقط پوست مردا رو میریزید . به مردا ...

آجی بی پول هیچ اوضاعی کنترل نمیشه اگه پول داشتم اصلا بهش اعتنا نمی‌داشتم 

زنه شوهر داشت و با شوهرم در ارتباط بود شوهرش هم فهمید طلاقش داد الانم که با شوهرمن ازدواج کردن و رفت ...

آها درسته آخه من تاپیکای قبلیتونو ندیدم 

ای ساربان آهسته ران که آرام جان گم کرده ام /آخر شده ماه حسین من میزبان گم کرده ام/در میکده بودم ولی بیرون شدم از غافلی /ای وای از این بی حاصلی عمر جوان گم کرده ام/پایان رسد شام سیه آمد حبیب منظره/اما خدا حالم ببین من یار را گم کرده ام/ای وای از این غوغای دل از دلبرم هستم خجل/وقت سفر ماندم به گِل من کاروان گم کرده ام/نعمت فراوان دادی ام منت به سر بنهادی ام/اما ببین نامردی ام صاحب زمان گم کرده ام/من عبد کوی عشقمو من شاه را گم کرده ام/آقا تو را گم کرده ام /دل بشنو این نامه چنین/با خون دل ای مه جبین/ اما ببین بخت مرا نامه رسان گم کرده ام/شرمنده ام اما بگم آقا تو را گم کرده ام
آجی به حدی داغونم که از خدا فقط مرگ می‌خوام آخه آدم انقد پست و کثیف هرروزعکس می‌فرسته از خودشون که ب ...

عزیزم چرا بلاکش نمیکنی؟اگ اینستاعه چرا فالوش کردی هنوز؟

شوهرت بوده ده سال زندگی کردین همه اینا هست ولی ادم بی لیاقت، بی لیقاته... کی گفته اومدی سر خونه اول؟شاید مسیرت بدون اون ادم قشنگتر باشه. سعی کن قوی باشی سخت هست ولی بخاطر دخترتم ک شده باید قوی باشی...

مستقل شو اگ میخوای جدا شی همین امروز اقدام کن.

مستقل شو شاغل شو مطمئن باش خودت میتونی اون زندگی که میخوای رو بسازی.(شاید سرنوشت چیز خوبیو برات درنظر گرفته)

مادر دختره گفت اگه خوب بودی که ولت نمیکرد

خاک بر سر خودش و دخترش

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند