2777
2789
عنوان

امروز رفتم در خونه اونی که با شوهرم فرار کردن😨😨😨😨😭😭😭😭🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 94875 بازدید | 164 پست
سلام عزیزم کمیته امداد و بهزیستی و موسسات خیریه کمکت می کنند خصوصا اینکه خانم سرپرست هستی و بچه دار ...

ممنون آجی

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای بمیرم برات تمام تاپیکاتو خوندم خدا ایشالا یه دری به روت واکنه عزیزم خدا از اون بی ناموس نگذره ...

خدا نکنه آجی خیلی داغونم دعا کن یه کار پیدا کنم ممنونم ازت

بمیرم برات...منم این اتفاق واسم افتاد با یه بچه..خدا لعنتشون کنه

خدا نکنه آجی ایشالله خیر نبینن

کار از این چیزا گذشته امروز عکسشون رو که تو بغل ه بودن برام فرستاد داغونم آجی

بيخوود خودتو داغون يه مشت احمق و هرزه كني ولش كن طلااقتو بگير و برو شكايت كن بزار جرش بدن 

عزیزم انشالله مشکلت حل بشه.

اگه نمیخوای این تاپیکت تو گوگل بمونه حذفش کن.اخه الان تو گوگل دیدم

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
عزیزم انشالله مشکلت حل بشه. اگه نمیخوای این تاپیکت تو گوگل بمونه حذفش کن.اخه الان تو گوگل دیدم

باشه فقط نمی‌دونم چطور حذف کنم

لینکو فرستادم ساعت کاری دارن بخون.توزمان که مشخص کردن همین تاپیکتو کپی کن بزار تو لینک حذف.واست حذف میکنن

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
لینکو فرستادم ساعت کاری دارن بخون.توزمان که مشخص کردن همین تاپیکتو کپی کن بزار تو لینک حذف.واست حذف ...

خیلی ممنون آجی تشکر