2777
2789
عنوان

امروز رفتم در خونه اونی که با شوهرم فرار کردن😨😨😨😨😭😭😭😭🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 94875 بازدید | 164 پست
شوهر من چند ماهه که رفته باهاش ازدواج کرده دریغ از یه سر زدن و خرجی دادن

خدانبخشه مردایی رو که اینکارا رو میکنن بازن وبچه شون بدتراز اون بلایی که سر شما اومد سر این زن جدیده بیاره بی تربیتا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من چند ماهه که رفته باهاش ازدواج کرده دریغ از یه سر زدن و خرجی دادن

بمیرم واسه دلت🥺

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.

من جات بودم هم شوهرتو میکشتم هم زنه رو ،شوهرتو رو می‌بردم توالت کلشو میکردم تو گوه که بخوره بعدش زنه رو با قیچی دهنشو پاره میکردم لباساشونم پاره میکردم باهاش آتیش درست میکردم با دوستام حال کنیم بعدش طلاق میگیرم ،چقدر کم کاری کردی(من خودم ۱۲سالمه و تاحالا باکسی نبودم ولی درکت میکنم)

من درکت می‌کنم 

خیلی 

به مشاور نیاز داری 

حتما به فکر کار باش 

فکر نکن تنهایی وشوهرت اولین آخرین کسیه که اینکاروکرده 

متاسفم ولی باید قبول کنی تو تکیه گاه خودت وبچتی 

من میفهمم آتش دلتو 

ده سال خستگی زندگی تو تنته 

میفهمم 

تحمل کن ومحکم باش 

کار کنی بهتر میشه حالت 

فشار مالی عاطفی از هم پاشیدن زندگی سخته 

😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست
از فردا میگردم دنبال کار خدا کنه کاری گیرم بیاد

اهل   کجایی گلم چند سالته

.....کاش به جای این همه باشگاه زیبایی اندام یه باشگاه زیبایی افکار هم داشتیم مشکل امروز ما اندام ها نیستن افکارها هستن!...
آجی به حدی داغونم که از خدا فقط مرگ می‌خوام آخه آدم انقد پست و کثیف هرروزعکس می‌فرسته از خودشون که ب ...

مسدود کن از عکسا وچت اسکرین بگیر برا دادگاه به دردت میخوره تا جایی که میتونی بامنطق پیش برو وهیچ آتویی نده دسشون  

.....کاش به جای این همه باشگاه زیبایی اندام یه باشگاه زیبایی افکار هم داشتیم مشکل امروز ما اندام ها نیستن افکارها هستن!...
مادر دختره گفت اگه خوب بودی که ولت نمیکرد

توام میگفتی از مادری مث تو همچین دختر خونه خراب کن وه.رزه ای بعید نیس

خدا برشون داره ازروزمین خیانت کارارو

شوهرتم بد ب زمین گرم میخورع...