2777
2789
عنوان

امروز رفتم در خونه اونی که با شوهرم فرار کردن😨😨😨😨😭😭😭😭🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 94876 بازدید | 164 پست
والا آجی همه میگفتن شوهرت با داشتن تو چه طوری رفته با ازین زنیکه خراب باید قیافه شو ببینی چقد زشته

این زندگی نمیکنه چندروز دیگ مهریه چیزای دیگ میخواد ازش بعدم میشه زن یکی دیگ پولم نداشته باشه میندازتش زندان انشالا ک تقاص پس بده بمیرم برات ک انقدر حالت بده😭😭انشالا خدامشکلتوحل کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت بر میگرد الان نه ، پس ابرو خودتو نبر بسپار به خدا که بهترین قاضی مطمعنم اگه در حقت نامردی کرده ...

آجی انقد بهم تهمت میزنم که کار خودشو خوب جلوه بده من که سپردم به خدا خودش بهترین قاضیه

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
خو آجی من یه زن تنها با یه دختر بی پول و بی کار چکار کنم خانوادم هم اوضاع خوبی ندارن

عزیزم خب مهرتو بذار اجرا قشنگم اگر مرد بود ول نمیکرد بره شمارو بی هیچ بذاره اینجوری فقط اتو میدی دستش که بدتر کنه 

درخوایت نفقه و مهریه کن

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
این زندگی نمیکنه چندروز دیگ مهریه چیزای دیگ میخواد ازش بعدم میشه زن یکی دیگ پولم نداشته باشه میندازت ...

فعلا که دارن به ریش من میخندن ویس داده اگه تو خوب بودی شوهرت منو بهت ترجیح نمیداد

این چه کاریه عزیزم داد و فریاد الکی فایده نداره  به گوششون میرسه و بیشتر شما کوچیک میشید  ...

فردا میرم دنبال شکایت بخدا آجی پول شکایت هم ندارم

مادرشوهر منم مثل شما شد رفت شوهرش ازدواج کرد  از اون روز تا الان که ۳۰و چند سال گذشته  خ ...

بخدا منم خرجیم رو بده کاری باهاش ندارم آجی به قرآن هیچی پول ندارم

فعلا که دارن به ریش من میخندن ویس داده اگه تو خوب بودی شوهرت منو بهت ترجیح نمیداد

بهتره دیگ دنبالش نری جوری رفتار کن ک برات مهم نیست بلاک کن ک دورت نباشه اعصابت بریزه بهم عکس هرچیزی بفرستن .مهرتو بذار اجرا داشت بده نداشت بره گمشه زندان

حالاتوحرص چی وکی رومیخوری.آخه این مردبی ارزش چیه که بخوای بخاطرش حرص بخوری لیاقتتو نداره .حیوونه.اصلانبایددرشان خودت ببینیش .چقدربزرگش کردی که بادیدن عکسش داغونی.بروشکایت کن نفقه خودت وبچتوبگیرازش.تحفست حرص میخوری

🩷🩷

ببین تاپیکای قبلشم یبار بهش گفتم جوابمو نداد قفل کرد. انگار داره دروغ میبافه.

کاش دروغ بود کاش دروغ بود هر سوالی داری بپرس