هلیا۹۳h مدیر عضویت: 1400/02/15 تعداد پست: 11000 عنوان امروز رفتم در خونه اونی که با شوهرم فرار کردن😨😨😨😨😭😭😭😭🤣 | مشاهده متن کامل بحث + 94876 بازدید | 164 پست داد و بیداد راه انداختم همه همسایه ها اومدن انقد حرف زشت بارشون کردم که از خودم خجالت میکشم ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما تو بمان و دگران وای به حال دگران 1400/10/18 | 17:28 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقتونم۸۷۹۹۰ عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 4608 والا آجی همه میگفتن شوهرت با داشتن تو چه طوری رفته با ازین زنیکه خراب باید قیافه شو ببینی چقد زشته این زندگی نمیکنه چندروز دیگ مهریه چیزای دیگ میخواد ازش بعدم میشه زن یکی دیگ پولم نداشته باشه میندازتش زندان انشالا ک تقاص پس بده بمیرم برات ک انقدر حالت بده😭😭انشالا خدامشکلتوحل کنه
هلیا۹۳h مدیر استارتر عضویت: 1400/02/15 تعداد پست: 11000 شوهرت بر میگرد الان نه ، پس ابرو خودتو نبر بسپار به خدا که بهترین قاضی مطمعنم اگه در حقت نامردی کرده ... آجی انقد بهم تهمت میزنم که کار خودشو خوب جلوه بده من که سپردم به خدا خودش بهترین قاضیه ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما تو بمان و دگران وای به حال دگران
جانان9999 عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 8486 خو آجی من یه زن تنها با یه دختر بی پول و بی کار چکار کنم خانوادم هم اوضاع خوبی ندارن عزیزم خب مهرتو بذار اجرا قشنگم اگر مرد بود ول نمیکرد بره شمارو بی هیچ بذاره اینجوری فقط اتو میدی دستش که بدتر کنه درخوایت نفقه و مهریه کن در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست
zahrakhanoom1990 عضویت: 1399/12/21 تعداد پست: 4925 شوهرت بر میگرد الان نه ، پس ابرو خودتو نبر بسپار به خدا که بهترین قاضی مطمعنم اگه در حقت نامردی کرده ... برگشتش به چه درد استارتر میخوره؟
خزان_نارنجی عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 46348 چراااااویشد ببین تاپیکای قبلشم یبار بهش گفتم جوابمو نداد قفل کرد.انگار داره دروغ میبافه. ⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️
چپدست عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 6076 این چه کاریه عزیزمداد و فریاد الکی فایده نداره به گوششون میرسه و بیشتر شما کوچیک میشید تنها راهش شکایته سکولاریسم دین انسانیت است و من نیز.....
هلیا۹۳h مدیر استارتر عضویت: 1400/02/15 تعداد پست: 11000 این زندگی نمیکنه چندروز دیگ مهریه چیزای دیگ میخواد ازش بعدم میشه زن یکی دیگ پولم نداشته باشه میندازت ... فعلا که دارن به ریش من میخندن ویس داده اگه تو خوب بودی شوهرت منو بهت ترجیح نمیداد ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما تو بمان و دگران وای به حال دگران
هلیا۹۳h مدیر استارتر عضویت: 1400/02/15 تعداد پست: 11000 این چه کاریه عزیزم داد و فریاد الکی فایده نداره به گوششون میرسه و بیشتر شما کوچیک میشید ... فردا میرم دنبال شکایت بخدا آجی پول شکایت هم ندارم ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما تو بمان و دگران وای به حال دگران
هلیا۹۳h مدیر استارتر عضویت: 1400/02/15 تعداد پست: 11000 مادرشوهر منم مثل شما شد رفت شوهرش ازدواج کرد از اون روز تا الان که ۳۰و چند سال گذشته خ ... بخدا منم خرجیم رو بده کاری باهاش ندارم آجی به قرآن هیچی پول ندارم ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما تو بمان و دگران وای به حال دگران
عشقتونم۸۷۹۹۰ عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 4608 فعلا که دارن به ریش من میخندن ویس داده اگه تو خوب بودی شوهرت منو بهت ترجیح نمیداد بهتره دیگ دنبالش نری جوری رفتار کن ک برات مهم نیست بلاک کن ک دورت نباشه اعصابت بریزه بهم عکس هرچیزی بفرستن .مهرتو بذار اجرا داشت بده نداشت بره گمشه زندان
چپدست عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 6076 فردا میرم دنبال شکایت بخدا آجی پول شکایت هم ندارم با مشاور دادگاه مشورت کنید سکولاریسم دین انسانیت است و من نیز.....
دختران_تابستان عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 13508 فعلا که دارن به ریش من میخندن ویس داده اگه تو خوب بودی شوهرت منو بهت ترجیح نمیداد حالاتوحرص چی وکی رومیخوری.آخه این مردبی ارزش چیه که بخوای بخاطرش حرص بخوری لیاقتتو نداره .حیوونه.اصلانبایددرشان خودت ببینیش .چقدربزرگش کردی که بادیدن عکسش داغونی.بروشکایت کن نفقه خودت وبچتوبگیرازش.تحفست حرص میخوری 🩷🩷
هلیا۹۳h مدیر استارتر عضویت: 1400/02/15 تعداد پست: 11000 ببین تاپیکای قبلشم یبار بهش گفتم جوابمو نداد قفل کرد. انگار داره دروغ میبافه. کاش دروغ بود کاش دروغ بود هر سوالی داری بپرس ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما تو بمان و دگران وای به حال دگران
دختران_تابستان عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 13508 بخدا منم خرجیم رو بده کاری باهاش ندارم آجی به قرآن هیچی پول ندارم اگه کنارخانوادتی ومادرت میتونه بچتونگه داره بروسرکار وزندگیتو بچرخون. 🩷🩷