2777
2789

توربوتاک شکرت کن 

منم شرکت کردم خیلی راضیم.

دیدی. توی اینستا تبلیغش؟

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن چطوریه جریانش ممکنه ی کم توضیح بدین درموردش اصن چی هست هزینش چقدره ؟

اگه گفتن منم لایک کن

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

ن چطوریه جریانش ممکنه ی کم توضیح بدین درموردش اصن چی هست هزینش چقدره ؟

اگر با پشتیبانی و مشاور میخوای هزینه ۴ ترم میشه سه و خورده ای 

ولی اگر بدون مشاور و خودخوان میخوای این مبلغ نصف میشه.

من با پشتبانش رو گرفتم سطح مبتدی 

هر سطح چهار ترم داره و هزینه هر سطح ۳ و خورده ای 

یعنی هزینه یک سال کلاس زبانت با مشاور و برنامه ریزی میشه کلا ۱۰ تومن .

حالا اگر مشاور و پشتیبانی نخوای یک سال میشه ۵ تمن.

من الان مبتدی رو ثبت نام کردم و ترم دو هستم خیلی خوبه و تا اینجا خیلی راحت یادگرفتم.

بخوام اینجا برات توضیح بدم خیلی طول می‌کشه

سرچ کن 

توی اینستا  پیجش رو همه چیو مفصل توضیح داده آموزشش رو هم مبینی اگر خوشت اومد شرکت کن منم دعا کن 

Faeze_khodabandelu

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
در چ سطحی بودین ؟ الان در چ‌سطحی هستین ؟

من از صفر شروع کردم.

و اصلا زبونم وا نمیشد حرف بزنم

الان توی این دوماه خیلی راحت درمورد خودمو دوستام شهرم کارم و روزانه رو صحبت میکنم تازه دوماه شده اینقدر یادگرفتیم فکر کن یکسال بشه چی میشه

من خیلی تحقیق کردم بین اینهمه مدرس آنلاین تا این به دلم نشست و شرکت کردم پشیمونم چرا زودتر شرکت نکردم...

اگر با پشتیبانی و مشاور میخوای هزینه ۴ ترم میشه سه و خورده ای ولی اگر بدون مشاور و خودخوان میخوای ای ...

خیلی لطف کردین ممنونم واقعا 

انشاالله ک خیلی موفق بشین و خیلی روون صحبت کنید راستش کلا جر اهدافم بود زبان رو روون یاد بگیرم اما الان توفیق اجباریه جز واجباته رشتمه 

من از صفر شروع کردم.و اصلا زبونم وا نمیشد حرف بزنمالان توی این دوماه خیلی راحت درمورد خودمو دوستام ش ...

خیلیم عالییییی باریکلا منم دنبال همچین موردی میگشتم بدون مشاور مشکلی پیش میاد یااینکه کمتر ممکنه یادبگیرم ؟

خیلی لطف کردین ممنونم واقعا انشاالله ک خیلی موفق بشین و خیلی روون صحبت کنید راستش کلا جر اهدافم بود ...

خواهش میکنم عزیزدلم من برای فرار از افسردگی و یه دلخوشی بشه برام شرکت کردم..

ایشالا توام نتیجه بگیری ❤️😍

خیلیم عالییییی باریکلا منم دنبال همچین موردی میگشتم بدون مشاور مشکلی پیش میاد یااینکه کمتر ممکنه یاد ...

کاملا بستگی به شخصیت خودت داره که چقدر اهل تمرین کردن و نظم داشتن هستی..

اگر میدونی که ولش نمیکنی و پایبندی به کلاست پس بدون پشتیبانی هم میتونی چون آموزشش خیلی کامله

ولی اگر از این مدلهایی که حتما باید زور بالا سرت باشه و شل کن سفت کن داری حتما با پشتبانی رو بگیر چون می ارزه برات و رات میندازه.و هر جمعه هم وبینار گروهی آنلاین داری میتونی با همکلاسی هات مکالمه کنی اینجوری میفهمی چقدر پیشرفت کردی و کجا ها کارت گیره 

خواهش میکنم عزیزدلم من برای فرار از افسردگی و یه دلخوشی بشه برام شرکت کردم..ایشالا توام نتیجه بگیری ...

عزیزم الهی ک حالت خوب بشه زودتر الهی ک ب من کمک کردی خدا ب قلب پاکت نگاه کنه عزیزدلم 

من برای شرکت نفت میخوام دانشجوی نفتم باید زبان انگلیسیم روون باشه

بازم من ممکنه نکته ای رو از قلم انداخته باشم 

حتما پیج رو سرچ کن خوب توی پیجش بچرخ ببین میتونی باهاش ارتباط بگیری لحنش بیانش خوبه به دلت میشینه یا نه .

توی سایت هم نمونه آموزش یک جلسه رو رایگان گذاشته اونم ببین