2777
2789
عنوان

امروز رفتم در خونه اونی که با شوهرم فرار کردن😨😨😨😨😭😭😭😭🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 94877 بازدید | 164 پست
مادر دختره گفت اگه خوب بودی که ولت نمیکرد

میگفتی اصلا من بد، دختر تو چه جند.ه ای بود شوهر داشت باز یا یکی دیگه بود، تو چقدر خرابی که از یه هرزه خراب دفاع میکنی

با ابله بحث نمیکنم

یه مشت هرزه هر چی داد و بیداد کردم مادرش عین خیالش هم نبود

مشخصه دیگه از اون مادر .. همچنین دختری تربیت شده ‌‌. 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکیو میشناسم اینجوری بود گفت تو خونم دعا پیدا کردم کمر  شوهرشو بسته بودن نمیتونست باهاش رابطه د ...

کار از این چیزا گذشته امروز عکسشون رو که تو بغل ه بودن برام فرستاد داغونم آجی

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
آره یه دختر دارم هیچی نداره لعنتی 

پس چطور یه زندگی برا اون لاشی ددست کرده هیچی نداره ؟؟برو شکایت کن براچی نشستی هیچی نداره حداقل میفته زندان دلت خنک میشه ..شکایت کنی هرجاباشه پیداش میکنن .من جای توبودم شکایت میکردم مهرمو میزاشتم اجرا مینداختم گوشه ی زندان میرفتم ملاقات یه ...نشون میدام میفهمید باکی طرفه 

کار از این چیزا گذشته امروز عکسشون رو که تو بغل ه بودن برام فرستاد داغونم آجی

خوشگلم میدونم که خیلی حال دلت گرفتس ولی خودتم که مبگی کار از کار گذشته پس توام انقدر بی ارزش بدونش که حتی دنبالشو نگیری

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
جالب اینجاست دخترشون شوهر داشت و یه دختر دم بخت 

وای😐😐😐خاک عالم

ببین کسی ک اینجوره دو روز دیگ زندگیشون رو نگاه کن چی میشه زنه با صدتای دیگ هم میره دفعه بعدی شوهرش کی باشه خدا می‌دونه شوهرتم لیاقتش همینا بوده بشین نگاه کن چی ب سرش میارن 

میگفتی اصلا من بد، دختر تو چه جند.ه ای بود شوهر داشت باز یا یکی دیگه بود، تو چقدر خرابی که از یه هرز ...

ه همه اینا رو گفتم داد زدم آی مردم بیاید اینا ج.ن.د.ه..ان هر کی. .... میخواد بیاد بره تو

وای😐😐😐خاک عالم ببین کسی ک اینجوره دو روز دیگ زندگیشون رو نگاه کن چی میشه زنه با صدتای دیگ هم میر ...

والا آجی همه میگفتن شوهرت با داشتن تو چه طوری رفته با ازین زنیکه خراب باید قیافه شو ببینی چقد زشته

نی‌نی‌سایت سرزمین عجایب😐🤝🏻

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸

شوهرت بر میگرد الان نه ، پس ابرو خودتو نبر بسپار به خدا که بهترین قاضی مطمعنم اگه در حقت نامردی کرده باشه  جوابشو مرگیره

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
خوشگلم میدونم که خیلی حال دلت گرفتس ولی خودتم که مبگی کار از کار گذشته پس توام انقدر بی ارزش بدونش ک ...

خو آجی من یه زن تنها با یه دختر بی پول و بی کار چکار کنم خانوادم هم اوضاع خوبی ندارن

جالب اینجاست دخترشون شوهر داشت و یه دختر دم بخت 

ناموسا سرکاریم نه؟؟؟؟

turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸‍♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇  خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵