یکی از آشناهای نزدیک میخواد طلاق بگیره الان یک سال و نیمه خونه پدرشه بچه شم گزاشته اومده نصف خونش مال خودشه نصفش مال شوهرش شوهرش نه مهریه رو حاضر شده بده نه خونه دادگاهم که کلا هیچ کاری نکرده تو این یکسال شوهرش هم گفته طلاق نمیدم به هیچ عنوان بشین تا وموهات مثل دندونات سفید بشه میخوام بدونم میتونه طلاق نده پس تکلیف این دختر بدبخت چی میشه ؟طلاق غیابی به چه صورته میتونه طلاق غیابی بگیره ؟شوهرش طلاق نمیده بعد مگه میتونه نصف خونه که به نام این دختره رو نده ؟
سهم خونشو مطالبه کنه و بگیره اول ...دوم دادخواست تمکین داده آقا یا نه ؟ طلاق غیابی واسه این شرایط بی معناست اولا ..و تنها راهش اینه که عسر و حرجش رو ثابت کنه مثلا بیشتر از دوسال بمونه و حق و حقوقش رو کامل ببخشه ...اما اگر اقا تمکین نزده باشه بره دادخواست نفقه بده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سهم خونشو مطالبه کنه و بگیره اول ...دوم دادخواست تمکین داده آقا یا نه ؟ طلاق غیابی واسه این شرایط بی ...
چرا تمکین زده
با مأمور رفته خونش جهیزیشو صورت جلسه کنم تمام جهیزیشم بار زده برده از قبل شوهرش به مامور گفته هیچی جهیزیه نداشته عوضی کلا دستش به هیچ جا بند نیست این طفلک
متاسفانه دادگاه تا دلیل قانع کننده ای برای طلاق نداشته باشی طلاق نمیده. اگر آقا خونه و جای مشخص و کارم داشته باشه و اعتیادم نداشته باشه دیگه بدتر چون آقا میتونه بگه طلاق نمیدم و دا گاه حکم نشوز برای خانوم صادر میکنه. تنها راهش اینه که فقط مهریه رو اجرا بذاره و درخواست سهمش از خونه رو بده. شاید به خاطر اینا به آقا فشار بیاد ودر قبال مهریه بخواد طلاق بده