2777
2789
عنوان

عروسی مزخرف

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 140 پست
چرا فک میکنی وظیفشون نیست؟ پس خانواده منم‌وظیفه جهیزیه خریدن برای منو ندارن پس اگ اینجورخ

بله خانواده شما هم وظيفه جهيزيه خريدن براتون ندارن خودت بايد جهيزيه اتو بگيري اما معمولا دخترها اينجا چون شاغل نيستن قبل از ازدواج خانواده خريد جهيزيه رو تقبل ميكنه 

خانواده شوهرتون هم هيچ وظيفه اي در قبال عروسي گرفتن براتون ندارن اونا وظيفشون كادو سر عقد و عروسيه 

بيچاره خانواده شوهرت

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
وقتی پدرشوهرت کارمند باشه واز نطرمالی اوکی باشه فک نمیکنم نیاز ب خرج کردن پسر براشون باشه

خداروشکر کن بابا که خودش مستقله ،پسرایی که خانوادشپن براشون عروسی میگیره مستقل نیستن،وابسته خانوادشون خداروشکر کن که اونطوری نیست

و بعدشم شوهرت میخواد زن بگیره اونا خرجیشو بدن😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرعزیزم من پسرم،خواهرم اگه خانواده همسرت میتونن این کارهارو کنن و نمیکنن بله ناراحتی هم داره ولی ...

مرسی از نظرتون🌹ناراحتی داره چون پسراولشونه نمیگم‌کل هزینه رو اما کمک کردن خوبه

بیچاره پدر و مادرهای ایرانی تا لحظه آخر عمر هم باید خرج بچه ها رو بدن

خب عزیزم وقتی تا لحظه آخر تو زندگی بچه دخالت میکنن خرجش رو هم بدم دیگه

ایکاش نه دخالت بود نه پولشون

البته همه اینجور نیستن، بعصی ها مثل من شانس شون بده

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
چرا فک میکنی وظیفشون نیست؟ پس خانواده منم‌وظیفه جهیزیه خریدن برای منو ندارن پس اگ اینجورخ

خب واقعا وظیفه پدر و مادرتو هم نیس ک جهیزیه بدن واین یه لطف هست ......میتونن بگن ما نمیدیم ولی برای دل شما و سرفرازی شما میدن و خانواده پسرا اکثرا ترجیح میدن خرج نکنن و خودپسرشون پول بده .....

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

با این افکاری که داری فقط خودتو داغون میکنی. من خیلی شنیدم خانواده پسر یا دختر هیچ هزینه ای برای عروسی یا جهاز نکردن. اگه همسرت میتونه خودش بگیره بدون منت ولی اگه در توانتون نیست یه مراسم سبک و کم هزینه بگیرید. مهم شروع کردن زندگی مشترکه. هرکی هم هرکاری واستون بکنه بعدا فقط منت و توقع داره. دستتون رو زانوی خودتون باشه انشالله خدا هم کمکتون میکنه

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

چرا اینقدر ازدواجو سخت میکنید ؟ 

تو این گرونی و کورونا واقعا نیاز به تالار و جشن نیست.....

یک لبخند می‌تونه یه دوستی رو شروع کنه🌹یک کلمه می‌تونه یه دعوا رو تموم کنه🌹یک نگاه می‌تونه یه رابطه رو نجات بده🌹و یک آدم می‌تونه زندگیتو تغییر بده🌹
عزیزم من جهزیم کامله همه چیز برام خریدن خانوادم ولی وسایلی ک مرد باید میخربده رو خوده شوهرم خریده&nb ...

دیگه درهرصورت .بعدم نگرفته باشن واسه پسرشون نکردن تو چرا ناراحتی://منم شوهرم خودش عروسی گرفت تازه من خوشحالم خودش خرج عروسی رو داد لابد تا عمربوده میخاسن بگن.

عزیزم همسرتون چی کارن؟

سرپرست شرکت ماشینای صنعتی 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
شوهر منم خودش عروسی گرفت  خودش طلا خربد خودش وسیله خونه گرفت  خودش خونه گرفت  دری ...

تو كدوم قانون و عرف شرع اين قانون هست كع وظيفه خانواده است براي پسر عروسي بگيره؟

بيچاره خانواده شوهرت 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم