چرا فک میکنی وظیفشون نیست؟ پس خانواده منموظیفه جهیزیه خریدن برای منو ندارن پس اگ اینجورخ
بله خانواده شما هم وظيفه جهيزيه خريدن براتون ندارن خودت بايد جهيزيه اتو بگيري اما معمولا دخترها اينجا چون شاغل نيستن قبل از ازدواج خانواده خريد جهيزيه رو تقبل ميكنه
خانواده شوهرتون هم هيچ وظيفه اي در قبال عروسي گرفتن براتون ندارن اونا وظيفشون كادو سر عقد و عروسيه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا فک میکنی وظیفشون نیست؟ پس خانواده منموظیفه جهیزیه خریدن برای منو ندارن پس اگ اینجورخ
خب واقعا وظیفه پدر و مادرتو هم نیس ک جهیزیه بدن واین یه لطف هست ......میتونن بگن ما نمیدیم ولی برای دل شما و سرفرازی شما میدن و خانواده پسرا اکثرا ترجیح میدن خرج نکنن و خودپسرشون پول بده .....
از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن مرسی دوستم...
با این افکاری که داری فقط خودتو داغون میکنی. من خیلی شنیدم خانواده پسر یا دختر هیچ هزینه ای برای عروسی یا جهاز نکردن. اگه همسرت میتونه خودش بگیره بدون منت ولی اگه در توانتون نیست یه مراسم سبک و کم هزینه بگیرید. مهم شروع کردن زندگی مشترکه. هرکی هم هرکاری واستون بکنه بعدا فقط منت و توقع داره. دستتون رو زانوی خودتون باشه انشالله خدا هم کمکتون میکنه
انگلیسیها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم نمیشناسد ! منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه... «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار میآورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
عزیزم من جهزیم کامله همه چیز برام خریدن خانوادم ولی وسایلی ک مرد باید میخربده رو خوده شوهرم خریده&nb ...
دیگه درهرصورت .بعدم نگرفته باشن واسه پسرشون نکردن تو چرا ناراحتی://منم شوهرم خودش عروسی گرفت تازه من خوشحالم خودش خرج عروسی رو داد لابد تا عمربوده میخاسن بگن.