2777
2789
عنوان

ارتباط چشمی نوزاد

3633 بازدید | 18 پست

نوزادم سه ماهشه و ارتباط چشمی برقرار نمیکنه. اشیا.رو ت فاصله دورتر دنبال میکنه اما از فاصله تا نیم متر نه . کسی این مشکل رو داشته . نگرانم عجیب . پزشکش امروز گفت شرایط بررسی تو این سن در کشور نیست اما فعلا هم نگران نشو ولی ممکنه هشدار باشه .‌

الکی حساس نشید توروخدا از بچه سه ماهه چه انتظاری دارین به مرور درست میشه

ب هرحال مراحل تکامل بینایی تدریجی . ولی خب پزشکش با اینک کلن شوخ طبع هست اما خیلی دقیق بهم‌گفت ب مورد مهمی حواست بوده و توجه کردی و این مساله رو توجه و تایید کرد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماهم این مشکل رو داشتید؟؟؟

سلام بله ولی حدودا یکماه تاخیر داشت ک برطرف شد 

اگر تماس چشمی برقرار میکنه اما در فاصله نزدیک نمیگیره ب اتفاق های بد فکر نکنید اصلا. 

حتی اگر کلا تماس چشمی هم برقرار نمیکنه پزشک باید تشخیص بده و علت رو پیدا کنه . بی جهت مثل من خودتون رو عذاب ندید

پسرم الان سه ماه و دوازده روزشه

اصللللاااا نگران نباش . ارتباط چشمی از دور داره؟ یا اشیا رو دنبال میکنه؟ سیر تکامل این داستان ظاهرا متفاوته ولی ما مامان ها نگران دلبندامون هستیم . خودم شرایط شما رو تجربه کردم عزیزم .