2777
2789
عنوان

دندون ازاد

95 بازدید | 6 پست

سلام دوستان امیدارم که حالتون خوب باشه 

تو فامیل یا بین دوستاتون کسیو میشناسید که با ۱۰ هزار دندون آزاد آورده باشه 😐؟؟؟ مازاد ازاد 

زندگی ۷ ساله آرزوی منو به رویا تبدیل کرده نی نی سایت جان تو هم بذار نام مستعار من عوض نشه و همون کنکور پر انرژی بمونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با 10 هزار زور که بزنی پرستاری دربیاد اگه با 10 هزار میشد دندون آورد من الان 4 تا دکترا داشتم

نه عزیزم برای خودم نمیگم،  یکی از دوستام گفت خواهرش با ده هزار مازاد ازاد دندون قبول شده امسال برام جای تعجب داشت 

زندگی ۷ ساله آرزوی منو به رویا تبدیل کرده نی نی سایت جان تو هم بذار نام مستعار من عوض نشه و همون کنکور پر انرژی بمونه 
نه عزیزم برای خودم نمیگم،  یکی از دوستام گفت خواهرش با ده هزار مازاد ازاد دندون قبول شده امسال ...

مگر با سهمیه ۲۵ درصد تونسته باشه.

دندون امسال رتبه بهتری میخواست نسبت به دو سال اخیر. شاید قبلا تا ۳۵۰۰ منطقه۲ مازاد آزاد یه جایی میشد. اما امسال شاید ۳۰۰۰.