2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جواب سوالتو نمیدونم گلم اما میگن دعای زن حامله براورده میشه عزیزم میشه از ته قلبت دعا کنی من هیچ بیماری ای نداشته باشم و ازمایشاتم خوب باشه؟ یه صلوات برام بفرست ببخشید ممنون  خودمم حاملم اما دعام براورده نمیشه

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 
برات دعا میکنم بسلامتی بیان بغلت  خودم مشکوکم به خارج رحم، توهم برام دعا کن

الهی ، درک میکنم عزیزم ، خودم از روز اول که فهمیدم باردارم دوطرف تخمدان درد داشتم که به منم اینو گفتن ، اصلا استرس نداشته باش ،انشاالله  بارداری طبیعی باشه

من جواب سوالتو نمیدونم گلم اما میگن دعای زن حامله براورده میشه عزیزم میشه از ته قلبت دعا کنی من هیچ ...

عزیزم برات حمدخوندم ان شاالله که مشکلی نیست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

اخی عززیزم برفتی پیش دکتر

آره شیاف و امپول دادن که دوتا امپول زدم و هنوز شیاف دارم و استراحت  مطلق م، ولی گفتن چون ۹ هفته س هنوز زوده برای امپول ضرر داره دیگه نزدم

عزیزم واسه هماتوم نباید استرس داشته باشی دکترت شیاف داده؟

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 
عزیزم برات حمدخوندم ان شاالله که مشکلی نیست

ممنون گلم خیلی زجر میکشم هیچکسو هم ندارم