2777
2789
عنوان

ب دوس پسرم ک خواستگارمه چی بگم

186 بازدید | 17 پست

من اخلاقم خیلی خوبه خودش هم میگه ولی یکم لجبازم یا ی اخلاق های منفی دارم بخاطر دوری هست چون خونشون ی شهر دیگه هست یکساعت راهه. چون دوریم بیشتر مشکوک میشم یا بداخلاقی میکنم. میپرسه ک در آینده مهربون تر میشی یا همینجوری هستی یا بدتر میشی ب نظرتون چجور بگم ک زیر ی سقف بریم اخلاقم بهتر میشه اعتمادم بیشتر میشه ب هرحال مطمین میشم منو خواسته ک همه چی رسمی شده و از این حرفای قشنگ بگید ک بهش بگم 😁

خواستگارته خب باید بیاد خواستگاری 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخواد بیاد ولی قبلش از این سوال ها موقع قرار میپرسه. شما بگید چی بگم

نمیدونم که شماها خیلی خوشبینین یا من خیلی بدبینم🫠

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

نمیدونم که شماها خیلی خوشبینین یا من خیلی بدبینم🫠

منم از این چیزا زیاد شنیدم که طرف میگه میگیرم بعد سرکار میزاره🤕دوستم با هرکی بود میگفت میخواد بگیره تهش خبری نبود آخر سنتی ازدواج کرد

یهویی پرسید موندم چی بگم

بگو همینم که هستم. همینجوری منو میخوای بیا جلو

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
میخواد بیاد ولی قبلش از این سوال ها موقع قرار میپرسه. شما بگید چی بگم

میخاد بپیچونه

ادم ها بعد ازدواج عوض نمیشن تازه اون خجالتشون از هم میریزه راحت تر و بدتر هم میشن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

میخاد بپیچونهادم ها بعد ازدواج عوض نمیشن تازه اون خجالتشون از هم میریزه راحت تر و بدتر هم میشن

ما چن ساله با همیم تا الانم من شرایط نداشتم گفتم دیرتر بیاد. در جواب سوالاش چی بگم بخاطر این تاپیک زدم 

منم از این چیزا زیاد شنیدم که طرف میگه میگیرم بعد سرکار میزاره🤕دوستم با هرکی بود میگفت میخواد بگیره ...

میخواست بیاد من شرایط نداشتم گفتم دیرتر بیاد. الانم اگه از من باشه میگم ی سال دیگه بیاد